Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Prostituáltnak számítanék, ha ebbe belemennék?
Figyelt kérdés
Chatelek egy ideje online egy 52 éves dán férfival, aki most azt szeretné, hogy költözzek ki hozzá, egyértelműen azért, hogy majd rendszeresen szexelhessünk. 21 éves lány vagyok. Tudom, hogy egyrészt veszélyes, másrészt meg nem is hangzik valami erkölcsösen, de long story short: nem nagyon tudom milyen körülmények között él, csak azt, hogy van saját háza, kocsija és egy konyhán dolgozik. Elsősorban a szexért mennék, persze igyekeznék keresni valami munkát mellette és hát gyakorlatilag vele élnék közben. Így prostinak számítanék? Külsőre nagyon bejön a férfi...2023. márc. 13. 14:20
11/24 anonim válasza:
Gyere ki nyugodtan.
Üdv a Dán pasi. :)
12/24 anonim válasza:
Szerintem nem lennél prosti, sok nő van ilyen-olyan anyagi előnyök miatt a partnerével.
Nem is a csávó életkora, de az, hogy nem is ismered, online cseteltek...akárki is lehet. Szóval bárhogy is döntesz, legyél nagyon óvatos, nehogy aztán egy kinti kupiban köss ki nem önszántadból...
13/24 anonim válasza:
Sok olyan van hogy magábabolodít fiatal lányokat és prostiként végzik sajnos :-(
Gondolj bele kint csak ő lesz neked.
Senki más!
Ha valami bajod lesz kihez fordulsz segitségért? Rá leszel 100%-ban utalva?
14/24 anonim válasza:
Találkoztatok már személyesen valaha is?
15/24 anonim válasza:
Na meg ha elveszi az irataidat az lesz szép. Lehet kupiban kötsz ki, lehet szexrabszolgának kellesz neki, bármikor kidobhat stb. Bármi megtörténhet, amúgy mivel 52 éves te 21 gondolom nem a nagyőt látja benned, ahogy te is írtad szexkapcsolatot akar, szóval már az is furcsa, hogy van lakása, kocsija és nem talál magának szexpartnert, ugyanis gondolom Dániában is vannak ilyen kis könnyűvérű nőcskék(ne vedd sértésnek, nem bántásból írom, csak szimplán gondolkozz el ezeken).
16/24 anonim válasza:
Itthon is fizetek, ha lesz.psz
17/24 anonim válasza:
Jobb esetben sugar baby leszel
Rosszabbik esetben eladnak
18/24 anonim válasza:
Lehet, hogy a baráti körének vagy üzletfeleinek közös ribije leszel, vagy fétispartikon leszel modell.
Rosszabb esetben elad szexrabszolgának vagy a szervkereskedőknek.
19/24 anonim válasza:
Utóbbiakkal egyetértek+ simán elrabolhatnak ,a szolgája leszel,ha defektes a csávó ( a neten mindenki úgy adja elő magát ahogy akarja)
20/24 anonim válasza:
Ettől még az is jobb, ha regisztrálsz az Only Fansra, nyilván az se túl erkölcsös, de legalább nem kell fizikai kontaktust létesítened senkivel. Ráadásul nem leszel ilyen veszélyeknek sem kitéve, mint amiket felsoroltak az előttem lévők. Most tegyük fel, hogy nem akar bántani az a férfi, de akkor is szánalmas lenne fiatal lányként lakhatásért, meg egy tányér ételért d@gni. Szerintem neked komoly önfejlesztésre lenne szükséged, ugyanis nincs méltóságod, nincs benned semmi tartás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!