Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mi lehet szerintek az ok...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi lehet szerintek az ok amiért nem fekszik le velem a párom(férfi) ?

Figyelt kérdés

1 hónapja vagyunk együtt "párommal"(30/F). interneten ismertük meg egymást és a távolság miatt ő kikoltozott hozzám külföldre azota napi szinten egyutt vagyunk . Most már a napokban egyre jobban idegesít hogy 1 hónapja fekszünk egymás mellett de hozzám se ér, csak megölel csókol néha csókolózik velem . Szóba hoztam ezt a témát miután beprobalkoztam nála már többször és minden alkalommal visszautasított a következő indokokat előhozva:

- nincs megfelelő környezet (mert család több tagjával lakunk egy háztartásban de nyilván külön szobában bár az 1 hónap alatt volt kurolbelul 10 napunk amikor senki nem volt a házban csak mi )

-fáradt este reggel mindig

- elkezdtunk ismerkedni es talalkoztunk es hogy én nem feküdtem le vele első talira és ez most a bosszúja ahogy ő mondja .. (de már 1 hónapja tart a bosszú?)

-nem akarja hogy az első szexunk ne legyen jó és ezért vár arra hogy ne zavarjon semmi minket (1 hónap alatt voltak olyan napok amikor senki nem zavarhatott volna meg )

-hogy ő attól fél hogy én csak a barátja akarok lenni, amire azt mondtam hogy ha szexelni akarok vele nyilván nem a barátja akarok lenni és elegem van ebből hogy mindig visszautasit ezzel a noissegemet alázza már és erre az volt a válasz hogy jó akkor maradjunk barátok.

Kulsomet mindig dicséri bár már kezdtem hinni hogy ezeket csak mondja és nem így gondolja .

Szerintetek csak azért van velem hogy segítsem őt itt kint külföldön es egyáltalán nem kíván vagy tényleg ennyire érzelgős és megakarja várni a megfelelő időpontot? Bár elmondása szerint már rengetek nővel volt 100-al körülbelül mondtam neki,hogy ereekesnek tartom azt hogy veluk nem vart megfelelő pillanatra.

Bocs az ekezetekert és köszi a választ és hogy vegigolvastad (30/N)

2023. márc. 11. 11:34
1 2 3 4
 21/36 anonim ***** válasza:
100%

Ha sok a szex az se jó ha kevés az se neked semmi sem,de amúgy nagyon nyerő pasi lehet aki bosszút emleget 1 hónap után és kifogások tömkelege van.

.. szànalmas...

2023. márc. 11. 15:16
 22/36 anonim ***** válasza:
100%
Fétfiként mondom amelyik férfi visszautasìtja a szexet ott nagy gond lehet nála, lehet meleg a csávó XD Én tuti nem utasítanám vissza a szexet egy jól kinéző lánynak.Szerintem senki nem utasítaná vissza, ha csak nem homokos
2023. márc. 11. 16:05
 23/36 anonim ***** válasza:
53%
6. Mert minden férfi kockás hassal rendelkezik, ezt úgy mondod..
2023. márc. 11. 16:15
 24/36 anonim ***** válasza:
100%
Azonnal küldd haza szerintem.
2023. márc. 11. 16:29
 25/36 anonim ***** válasza:
37%

23-as most nem kell megsértődni és visszavágni. Van kinek ilyen és van kinek olyan az ízlése. Ezzel nincs baj, senki nem is tehet róla hogy mi tetszik neki.

A baj azzal van ha valaki megalkuvó, hazug, rosszindulatú vagy ha nem a lényeget ragadja meg más hozzászólásában, csak a lehetőséget keresi hogy fröcsögjön 😎

A hős

2023. márc. 11. 17:13
 26/36 anonim ***** válasza:
53%

25. Csak fáj, hogy a legtöbb férfi sem modell alkat, nem? 🤷🏻‍♀️

Úgy írtad, mintha csak a nőknél lenne ez a probléma. Hát nagyon nem! Kérlek, csak ne általánosíts, te kis anti hős. 🤗

2023. márc. 11. 17:17
 27/36 anonim ***** válasza:
0%

Miii?

Nem tudom értelmezni az első mondatodat, pedig érdekel.

Most nem arról van szó hogy a férfiak vagy a nők jobbak-e. Mivel a kérdező egy hím neművel kapcsolatban kérdezett, ezért válaszoltam neki legjobb tudásom szerint. Ahol majd a pasi kérdezi miért nem akarja a zasszony, ott majd megírom azt is, ami ott lesz releváns (mint feltételezhető okok egyike).

Szóval keep calm 😉

A hős

2023. márc. 11. 18:08
 28/36 anonim ***** válasza:
27. Elhiszem, hogy sok tapasztalatod van valamilyen téren, de kétlem hogy az ez a téma lenne, "Te hős". 🫠
2023. márc. 11. 19:01
 29/36 anonim ***** válasza:
39%
Hős vagyok bizony, csak nem tudod hogy miért. Ha megtudnád, nem így beszélnél velem kapcsolatban 😋
2023. márc. 11. 19:57
 30/36 anonim ***** válasza:
100%

Egy harmincas pasinál ez nagyon nem természetes.

Én 53 leszek, és egy hét után már folyamatosan zsongok az asszony körül, nemhogy 20 éve. Pont nem érdekelne, hogy ki merre van a házban, hamar magunkra csuknám a szobánk ajtaját belülről. Legfeljebb nem lennénk annyira hangosak, mintha üres a ház.

2023. márc. 11. 20:29
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!