Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi lehet szerintek az ok amiért nem fekszik le velem a párom(férfi) ?
1 hónapja vagyunk együtt "párommal"(30/F). interneten ismertük meg egymást és a távolság miatt ő kikoltozott hozzám külföldre azota napi szinten egyutt vagyunk . Most már a napokban egyre jobban idegesít hogy 1 hónapja fekszünk egymás mellett de hozzám se ér, csak megölel csókol néha csókolózik velem . Szóba hoztam ezt a témát miután beprobalkoztam nála már többször és minden alkalommal visszautasított a következő indokokat előhozva:
- nincs megfelelő környezet (mert család több tagjával lakunk egy háztartásban de nyilván külön szobában bár az 1 hónap alatt volt kurolbelul 10 napunk amikor senki nem volt a házban csak mi )
-fáradt este reggel mindig
- elkezdtunk ismerkedni es talalkoztunk es hogy én nem feküdtem le vele első talira és ez most a bosszúja ahogy ő mondja .. (de már 1 hónapja tart a bosszú?)
-nem akarja hogy az első szexunk ne legyen jó és ezért vár arra hogy ne zavarjon semmi minket (1 hónap alatt voltak olyan napok amikor senki nem zavarhatott volna meg )
-hogy ő attól fél hogy én csak a barátja akarok lenni, amire azt mondtam hogy ha szexelni akarok vele nyilván nem a barátja akarok lenni és elegem van ebből hogy mindig visszautasit ezzel a noissegemet alázza már és erre az volt a válasz hogy jó akkor maradjunk barátok.
Kulsomet mindig dicséri bár már kezdtem hinni hogy ezeket csak mondja és nem így gondolja .
Szerintetek csak azért van velem hogy segítsem őt itt kint külföldön es egyáltalán nem kíván vagy tényleg ennyire érzelgős és megakarja várni a megfelelő időpontot? Bár elmondása szerint már rengetek nővel volt 100-al körülbelül mondtam neki,hogy ereekesnek tartom azt hogy veluk nem vart megfelelő pillanatra.
Bocs az ekezetekert és köszi a választ és hogy vegigolvastad (30/N)
Igen én volt hogy felhuztam egy szexi ruhát és úgy vártam a szobában miközben ő elment zuhanyozni tehát én tényleg mindent bevetettem , tudom hulye vagyok hogy eddig húztam csak ritka az olyan ferfi akivel így elvagyok a hétköznapokban tehát a szexen kívül minden tökéletes, csak tényleg pár napja átgondoltam jobban a dolgokat és kezdek rajonni hogy ez csak egy szinjatek amit eload azért hogy ő itt kint lehessen külföldön .. nem vagyok kétségbeesett mert amúgy sok udvarlom volt előtte, csak valamiért az ő személyisége fogott meg az összes közül,az eddigi férfiak akikhez közöm volt mind a fordítottjat csináltak nekem kellett őket csititani mert az a nő se vagyok aki napi 5x akar szexelni de ők mindig mindenhol szóval a kulsommel se a szagommal nem hiszem hogy gond lehet.
Ő vele mindent megprobaltam beszélni allitasa szerint nincs orvosi probléma nem vonzódik másik felhez egyszerűen a válasz az hogy annyira különleges vagyok hogy velem nem akar úgy mint a többi Nővel lenni kiakarja várni a megfelelő pillanatot nem akarja elrontani a szexel ,és erre mondtam hogy most már mindennappal tavolodok el tőle pont ez miatt ,mert jó ha az ember húzza a másikat az elején még tetszett is hogy végre én is érzem azt hogy nem könnyen kapható kicsit szórakozni kell ,de most már besokaltam . És erre mondta hogy jó akkor maradjunk barátok. Ez ma reggel történt,
Naivnak igen sajnos naiv vagyok ,mert bedoltem a napi szep dicsereteknek es szavaknak sot tetteknek, mert nagyon figyelmes mindenben segit a haztartasban szerelesben ,kiszolgál akar .. de valoban letezik ilyen jo szinesz ???
hiszek/ az embereknek mert nem tudom elkepzelni hogy valaki ártani tud az mellett amit én nyújtok. De sajnos igen romlott ez a világ és nem lehetek ilyen hiszékeny
Lehet homár?
Küldj már egy képet hogy lássam hogy nézel ki és megirom őszintén
Nem fog képet küldeni szerintem a kérdező, és nyilván nekem sem (pedig én is kíváncsi vagyok, meg a faszijára is).
A 6-os vagyok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!