Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mi lehet szerintek az ok...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi lehet szerintek az ok amiért nem fekszik le velem a párom(férfi) ?

Figyelt kérdés

1 hónapja vagyunk együtt "párommal"(30/F). interneten ismertük meg egymást és a távolság miatt ő kikoltozott hozzám külföldre azota napi szinten egyutt vagyunk . Most már a napokban egyre jobban idegesít hogy 1 hónapja fekszünk egymás mellett de hozzám se ér, csak megölel csókol néha csókolózik velem . Szóba hoztam ezt a témát miután beprobalkoztam nála már többször és minden alkalommal visszautasított a következő indokokat előhozva:

- nincs megfelelő környezet (mert család több tagjával lakunk egy háztartásban de nyilván külön szobában bár az 1 hónap alatt volt kurolbelul 10 napunk amikor senki nem volt a házban csak mi )

-fáradt este reggel mindig

- elkezdtunk ismerkedni es talalkoztunk es hogy én nem feküdtem le vele első talira és ez most a bosszúja ahogy ő mondja .. (de már 1 hónapja tart a bosszú?)

-nem akarja hogy az első szexunk ne legyen jó és ezért vár arra hogy ne zavarjon semmi minket (1 hónap alatt voltak olyan napok amikor senki nem zavarhatott volna meg )

-hogy ő attól fél hogy én csak a barátja akarok lenni, amire azt mondtam hogy ha szexelni akarok vele nyilván nem a barátja akarok lenni és elegem van ebből hogy mindig visszautasit ezzel a noissegemet alázza már és erre az volt a válasz hogy jó akkor maradjunk barátok.

Kulsomet mindig dicséri bár már kezdtem hinni hogy ezeket csak mondja és nem így gondolja .

Szerintetek csak azért van velem hogy segítsem őt itt kint külföldön es egyáltalán nem kíván vagy tényleg ennyire érzelgős és megakarja várni a megfelelő időpontot? Bár elmondása szerint már rengetek nővel volt 100-al körülbelül mondtam neki,hogy ereekesnek tartom azt hogy veluk nem vart megfelelő pillanatra.

Bocs az ekezetekert és köszi a választ és hogy vegigolvastad (30/N)

2023. márc. 11. 11:34
1 2 3 4
 11/36 anonim ***** válasza:
100%
* de attól függetlenül , lehet hogy teljesen impotens.
2023. márc. 11. 11:57
 12/36 anonim ***** válasza:
81%
Jézusom, te nagyon kétségbe lehetsz esve, hogy ezt megengedted. Becsüld kicsit többre magad. Eleve nem költözünk össze egy hónap után. Már az furcsa kellett volna, hogy legyen, hogy ilyen hamar külföldre is elkóltözik érted. A szex meg... A nő dolga nem a csábítás egy kapcsolat elején, hanem, hogy behúzza a féket: "nem, első randin nem!", "nem, drágám, ma már háromszor csinàltuk". Nagyon gyorsan szabadulj meg tőle.
2023. márc. 11. 12:14
 13/36 anonim ***** válasza:
100%
Kihasznál. Nem szeret, de a szállás miatt van veled. Ha lesz elég pénze, vagy változik az élete, lelép.
2023. márc. 11. 12:30
 14/36 A kérdező kommentje:

Igen én volt hogy felhuztam egy szexi ruhát és úgy vártam a szobában miközben ő elment zuhanyozni tehát én tényleg mindent bevetettem , tudom hulye vagyok hogy eddig húztam csak ritka az olyan ferfi akivel így elvagyok a hétköznapokban tehát a szexen kívül minden tökéletes, csak tényleg pár napja átgondoltam jobban a dolgokat és kezdek rajonni hogy ez csak egy szinjatek amit eload azért hogy ő itt kint lehessen külföldön .. nem vagyok kétségbeesett mert amúgy sok udvarlom volt előtte, csak valamiért az ő személyisége fogott meg az összes közül,az eddigi férfiak akikhez közöm volt mind a fordítottjat csináltak nekem kellett őket csititani mert az a nő se vagyok aki napi 5x akar szexelni de ők mindig mindenhol szóval a kulsommel se a szagommal nem hiszem hogy gond lehet.

Ő vele mindent megprobaltam beszélni allitasa szerint nincs orvosi probléma nem vonzódik másik felhez egyszerűen a válasz az hogy annyira különleges vagyok hogy velem nem akar úgy mint a többi Nővel lenni kiakarja várni a megfelelő pillanatot nem akarja elrontani a szexel ,és erre mondtam hogy most már mindennappal tavolodok el tőle pont ez miatt ,mert jó ha az ember húzza a másikat az elején még tetszett is hogy végre én is érzem azt hogy nem könnyen kapható kicsit szórakozni kell ,de most már besokaltam . És erre mondta hogy jó akkor maradjunk barátok. Ez ma reggel történt,

2023. márc. 11. 12:32
 15/36 A kérdező kommentje:

Naivnak igen sajnos naiv vagyok ,mert bedoltem a napi szep dicsereteknek es szavaknak sot tetteknek, mert nagyon figyelmes mindenben segit a haztartasban szerelesben ,kiszolgál akar .. de valoban letezik ilyen jo szinesz ???

hiszek/ az embereknek mert nem tudom elkepzelni hogy valaki ártani tud az mellett amit én nyújtok. De sajnos igen romlott ez a világ és nem lehetek ilyen hiszékeny

2023. márc. 11. 12:35
 16/36 anonim ***** válasza:
100%

Lehet homár?

Küldj már egy képet hogy lássam hogy nézel ki és megirom őszintén

2023. márc. 11. 13:04
 17/36 anonim ***** válasza:
100%
Lehet, hogy látens meleg, vagy nem tetszel neki élőben, csak nem meri megmondani. Ha én mellettem feküdnél meztelenül és bejövős vagy, biztos, hogy szétcuccoltalak volna már egy párszor.
2023. márc. 11. 13:06
 18/36 anonim ***** válasza:
100%

Nem fog képet küldeni szerintem a kérdező, és nyilván nekem sem (pedig én is kíváncsi vagyok, meg a faszijára is).

A 6-os vagyok

2023. márc. 11. 13:12
 19/36 anonim ***** válasza:
100%
Buza és csak addig marad míg nem talál magának más helyet
2023. márc. 11. 13:32
 20/36 anonim ***** válasza:
100%
Wtf. Küldd haza.
2023. márc. 11. 13:40
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!