Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mi lehet szerintek az ok...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi lehet szerintek az ok amiért nem fekszik le velem a párom(férfi) ?

Figyelt kérdés

1 hónapja vagyunk együtt "párommal"(30/F). interneten ismertük meg egymást és a távolság miatt ő kikoltozott hozzám külföldre azota napi szinten egyutt vagyunk . Most már a napokban egyre jobban idegesít hogy 1 hónapja fekszünk egymás mellett de hozzám se ér, csak megölel csókol néha csókolózik velem . Szóba hoztam ezt a témát miután beprobalkoztam nála már többször és minden alkalommal visszautasított a következő indokokat előhozva:

- nincs megfelelő környezet (mert család több tagjával lakunk egy háztartásban de nyilván külön szobában bár az 1 hónap alatt volt kurolbelul 10 napunk amikor senki nem volt a házban csak mi )

-fáradt este reggel mindig

- elkezdtunk ismerkedni es talalkoztunk es hogy én nem feküdtem le vele első talira és ez most a bosszúja ahogy ő mondja .. (de már 1 hónapja tart a bosszú?)

-nem akarja hogy az első szexunk ne legyen jó és ezért vár arra hogy ne zavarjon semmi minket (1 hónap alatt voltak olyan napok amikor senki nem zavarhatott volna meg )

-hogy ő attól fél hogy én csak a barátja akarok lenni, amire azt mondtam hogy ha szexelni akarok vele nyilván nem a barátja akarok lenni és elegem van ebből hogy mindig visszautasit ezzel a noissegemet alázza már és erre az volt a válasz hogy jó akkor maradjunk barátok.

Kulsomet mindig dicséri bár már kezdtem hinni hogy ezeket csak mondja és nem így gondolja .

Szerintetek csak azért van velem hogy segítsem őt itt kint külföldön es egyáltalán nem kíván vagy tényleg ennyire érzelgős és megakarja várni a megfelelő időpontot? Bár elmondása szerint már rengetek nővel volt 100-al körülbelül mondtam neki,hogy ereekesnek tartom azt hogy veluk nem vart megfelelő pillanatra.

Bocs az ekezetekert és köszi a választ és hogy vegigolvastad (30/N)

2023. márc. 11. 11:34
1 2 3 4
 1/36 anonim ***** válasza:
100%
Lehet, hogy orvosi eset.
2023. márc. 11. 11:37
 2/36 anonim ***** válasza:
84%
Egyértelmű hogy azért van hogy segítsd,te ennyire naiv vagy? Meg mi az hogy bosszú??? Ez egy gyerekes, idióta ember, nem FFI aki nem is kivàn sem szeret.de neked ez kell,gratula, rúgtam volna ki....
2023. márc. 11. 11:39
 3/36 anonim ***** válasza:
90%
Egy fogyatékos barom,sok boldogságot...
2023. márc. 11. 11:39
 4/36 anonim ***** válasza:
87%

Aki azt hangoztatja, hogy több, mint 100 nővel volt, az valszeg egyel sem.

1, vagy szégyenlős, mert még nem volt senkivel és nem tudja hogyan lásson neki

2, impotens

3, kicsi a farka

4, másik nemet szereti, de szülői nyomásra összeszedett egy lányt

Sajnálom, de nem sok jövőt jósolnék ennek a kapcsolatnak. Minden kapcsolat alapja a jó szex. Pont.

2023. márc. 11. 11:42
 5/36 anonim ***** válasza:
92%
30 évesen több eszed lehetne, de komolyan. Édes tököm, hogy ennyire nincs eszük a nőknek és képesek saját magukat is alázni, csak úgy. Nem csak ő orvosi eset, hanem te is, mert 1 hét után, nem dobtad ki. Meg az, hogy azt mondja bosszú? Mégis mi van? Te ezt benyeled? Aztán mondja maradjatok barátok? :D Hát hallod, alig hiszlek el xD
2023. márc. 11. 11:44
 6/36 anonim ***** válasza:
100%

"Kulsomet mindig dicséri bár már kezdtem hinni hogy ezeket csak mondja és nem így gondolja"

Ha nagyon ODÁIG MEG VISSZA van tőled a bókok alapján akkor csak simán hazugsághömpöly. Főleg ha te vagy a LEG~ és a kivételes.

Lehet marhára nem tetszel neki, lehet a szagod nem jön be (bocsi, de sok testrész van, sok féle egészségügyi eltérés lehet, és hát a kövérség...)

Másik hogy simán homár. Fel szokott állni a farka? A reggeli erekció nem számít bele!!!

Hallod, jobban járnál ha inkább fizetnél egy olyan faszinak aki potens, gyengéd, tettre kész és leginkább azért kényeztet mert anyagi haszna van belőle (vagy ilyen fura 'perverz' mint én), de legalább őszinte. Hosszú távon sokkal olcsóbb, és a pszichéd sem megy tőle tönkre

2023. márc. 11. 11:45
 7/36 anonim ***** válasza:
90%
Tényleg orvosi eset a pasi. Hagyd a francba
2023. márc. 11. 11:46
 8/36 anonim ***** válasza:
100%

Hogy lehet ennyi kifogást egyszerre kitalálni? Legalább szaván foghatnád hogy akkor most melyik?

Egyébként ha lefekszel vele első talin lehet hogy azóta csomót szexeltetek volna? Valahogy sántít.

2023. márc. 11. 11:47
 9/36 anonim ***** válasza:
100%
Egy beteges hazudozó,te sem vagy normális hogy ilyen tuskót elviselsz, szégyen.
2023. márc. 11. 11:50
 10/36 anonim ***** válasza:
13%

Próbáltál már te kezdményezni???

Na nem szóban meg felelősségre vonva, hanem a klasszikus nőiességeddel, kedvességeddel felébteszteni az ösztönét.

Te kezdted már el cirógatni, simogatni meg még atöbbi.?

AZ engem is zavarna ha csak sejteni is lehetne hogy benyit vagy megzavarhat valaki.

2023. márc. 11. 11:52
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!