Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Behatolás nélküli szex ?
Férfiak
Ti benne lennének egy olyan kapcsolatban ahol nincs vaginális vagy análszex csak orál és kéz?
12-es
Nemcsak egyfajta testi kielégülés van. Kreatívnak kell lenni.
biztos, hogy nem lennék benne. az orált és a kézimunkát össze sem lehet hasonlítani a behatolásos szex nyújtotta élménnyel és kielégüléssel.
nagyon szépek ezek a mondások, hogy ha szeretem őt, akkor ezzel együtt fogadom el, bla-bla... a valóságban ha nem kielégítő valakivel az élet, akkor szépen fokozatosan ki fogsz belőle szeretni (vagy eleve bele sem szeretsz).
"Ha nagyon szeretem, akkor úgy és olyannak fogadom el, ahogy van és amilyen. Ha neki nem játszik a vaginális/anális behatolós szeretkezés, akkor ezzel együtt fogadom el őt."
11-est felpontozók, nehogy már bevegyétek, hogy van ilyen. ennyire nem lehettek naivak.
17-es
Miért ne lenne?
Ez sose értettem. Ha te nem tudod elképzelni akkor már nem is lehet?
#18 egy anonim fórumon mindent le lehet írni és lubickolni mások elismerésében - a semmiért. és ezt a sportot elég sokan űzik.
a valóságban kétféle hetero pasi van, aki belemegy egy kapcsolatba azzal a tudattal, hogy sohasem lesz behatolásos szex: aki már totál elkeseredett és csak annyi igénye van, hogy végre elmondhassa hogy összejött az első barátnő, illetve akivel valami nagyon nem stimmel ott lent.
Anál,orál,kéz jöhet, de hosszú távon nem lesz elég!
F40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!