Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok/Nők! Mit szólnátok, ha a szexpartneretek szex közben minden előjel nélkül a punciből hírtelen átrakná a feneketekbe és ráadásul még bele is élvezne? 32/N
5# írtam.
Bocsánat a komolytalan szóért , valamiért full kreténségeket írok mostanában bocsánatot kérnék.
Ha nem tetszett, hogy átrakta, miért engedted tovább? Nálam megtörtént egy régi kapcsolatban, hogy véletlenül átcsúszott. Elég vadul tolta a srác, kivette teljesen, majd vissza erővrl, és mellément. Bement, valóban. De úgy ugrottam ki alóla, hogy esélye de lett volna folytatni. K.rvára fájt.
Szóval a te eseted valahogy úgy tudom elképzelni, hogy vagy nem mersz szólni, csak itt háborogsz, vagy kamu az egész, vagy csak úgy mondod, hogy oda nem-nem, közben meg a srác is érzi, hogy az inkább de-de. És csak álszenteskedésből húzod a szád.
Egy szexológus mondta a tévében, hogy a pasik 90%-a arról álmodik, hogy seggbedugja a barátnőjét(ha annak nevezhető)persze az álom az csak álom, de szerinte, a beszélgetések alapján 50% azt imádja..
A franc a gusztusukat..
A világ legjobb teremtménye a vagina, és a bejáratnál a csikló...persze a parasztja nyalni nem akar...
Ezt nehezen hiszem el. Nálunk is van hogy oda csúszik, vagy ott nyomja, de nem megy be. Mondjuk azonnal el is húzódok. Vagy ennyire vékony neki?
Szoval ilyen nálam se lehetett volna, mert azonnal kiugrottam volna alóla, es valószinű ott vége is lett volna mindennek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!