Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Mit szólnátok hozzá, ha a párotokkal ülnétek a TV előtt, ő meg minden előjel nélkül elővenné a farkát és verni kezdené?
Valószínűleg segítek neki, mert ez nyilván egy elég egyértelmű utalás hogy kanos és szeretne valamit.
Viszont ha mondjuk nagyon rossz napom volt vagy ilyesmi, tehát nem olyan kedvemben kap el ezzel, akkor megmondanám neki hogy oké de ebben én most nem tudok partner lenni.
18/L
Most elképzeltem a helyzetet.
Először úgy tennék mint aki észre sem vette.
Amikor már kőkemény, átvenném, és folytatnám neki, lassan elhúzva.
Amikor az orgazmus közelébe kerül az utolsó pillanatban a számba venném hogy ne kenjünk össze semmit.
Lenyelném a megérdemelt adagom és néznénk tovább a TV-t
Hat en hulyenek neznem.
Nagyon olyan hangulat kell, hogy partner legyek.
Amugy tiszteletlennek tartanám. Ha nagyon kivan, próbálkozzon nalam, ha valamiert nem vagyok ra vevő intézze el a fürdőben, szobaban stb., de ne a nappaliban a TV elott, ahova barmikor betoppanhat a gyerek is. Amugy szerintem ezzel az önmaga szexualitással is lealacsonyitja.
Én is furcsán néznék rá, azért ennél normálisabban is jelezhetné felém, ha akar valamit. Ha meg nem velem akar szexelni vagy bármi erotikusat csinálni, akkor meg ne közvetlenül mellettem csapja már ki, engem ez elég rosszul érintene.
Nincs bajom azzal, hogy maszturbál, és nagyon szívesen le is szopom, de a körítés egyáltalán nem mindegy szerintem.
Tetszene, vernem neki en tovabb
19/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!