Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Korai magömlésem van, vagy ez teljesen normális? Több helyen utánanéztem, és most szeretnélek titeket is megkérdezni.
Mindkét eddigi kapcsolatomban az esetek nagy részében hamar (1 percnél hamarabb) elmentem.
Az előző és a mostani kapcsolatomban is a párom nagyon megértő, segít amiben tud, de már engem zavar.
Az esetek kb harmadában az első magömlés után nem lankad le (2/3-ában rögtön lelankad), és a megfelelő tisztítás után folytatjuk, akkor olyan 10-15 percig csináljuk, de a második magömlés után minden esetben lelankadt, és utána van hogy egy óráig sem tér magához (nem áll fel, akárhogy izgatjuk).
További érdekesség, hogy ha párom orálisan elégít ki, nem megyek el hamar, van hogy 10-15 percig is kényeztet, de amint berakom a hüvelybe már érzem hogy végem.
Egyéb körülmények miatt csak hétvégente találkozunk, de akkor egész hétvége alatt 3-4x is csináljuk, amiből kb 1x sikerül jól az aktus, többi esetben lelankad, és nem bírom használni.
A kérdésem az, hogy ez korai magömlés és lehet-e kezelni valahogy, avagy teljesen normális?
Jól látod korai magömlésed van, a párod MÉG türelmes veled, de nem lesz végtelen a türelme.
Lehet rajta segíteni - az önkontroll megtanulásával.
Igen lehet segíteni, a párodon.
De megfogja találni azt aki segít neki ebben.
Annyira undorító az a hozzáállás hogy ha van egy kis gond akkor már keresnek másikat.
Ez hosszú folyamat, inkább keress fel egy szakembert az biztos tud segíteni.
Nőként: az órás menet tényleg kellemetlen, de már a 25-40p is
Nekem a 10-20p ideális
Szerencsére a mostani párom ennyit bír simán, néha túl sokáig is húzza. A leggyorsabb pasim is 5-15p-ig bírta általában (néha volt 2-5p-es menet)
Én kifejezetten a behatolós szexet szeretem, persze jó az ujjazás meg az orál is, de nekem a szex az igazi. Nekem problémás lenne ez a szitu, de nem lelépnék, hanem próbálnék összecsiszolódni veled. Viszont ahány nő, annyi igény. Sokan jobban szeretik az orális szexet csiklóizgatással például… Mindenképp lesz olyan, akinek így vagy tökéletes, ahogy olyan is, aki biztos igényli az egy órás menetet, vagy én, aki a kettő között van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!