Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Az normális hogy fapolás után...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az normális hogy fapolás után kikapcsol az agyam és zombi leszek?

Figyelt kérdés
Olyankor nem tudok pl tanulni és nem tudok figyelni semmire mert agyilag zombivá válok, ilyen előfordult mással is? nekem ki kell vernem napi 2-3x mert különben megőrülök, elvonási tüneteim lesznek
2023. márc. 7. 17:23
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
100%

Nem kell kiverned. Csak függő lettél.

Ez a későbbiekben komoly gondot okozhat. Bár úgy látom, már most is problémás

2023. márc. 7. 17:31
 2/17 A kérdező kommentje:

"Csak függő lettél."

nem mondod??

"Ez a későbbiekben komoly gondot okozhat."

pl mit?

2023. márc. 7. 17:32
 3/17 anonim ***** válasza:
pl nem fogod annyira élvezni a szexet
2023. márc. 7. 17:38
 4/17 anonim ***** válasza:

Ha naponta egyszer kivered pl este vagy reggel, az nem is lenne gond, de ha már napi szinten nem bírod ki, akkor jobb lenne ha találnál valami elfoglaltságot, sportot, akkor levezethetnéd azzal a feszültséget recskázás helyett.

A kielégülés utáni "zombiság" normális. Nem tanulás előtt kell kiverni, hanem utána.

2023. márc. 7. 17:39
 5/17 A kérdező kommentje:

"pl nem fogod annyira élvezni a szexet"

abban még nem volt részem és nem is lesz hacsak nem történik valami hatalmas csoda

2023. márc. 7. 17:43
 6/17 A kérdező kommentje:

"Nem tanulás előtt kell kiverni, hanem utána."

az lehetetlen, hazaérek suliból és egyből rárántok, nem bírnám tovább halogatni

2023. márc. 7. 17:44
 7/17 anonim ***** válasza:

Hát akkor nálad gondok vannak. Hány éves vagy?

Tinikorban normális, hogy sokat recskázik az ember, de azért az túlzás, hogy már a tanulás rovására is megy.

2023. márc. 7. 17:50
 8/17 anonim ***** válasza:
#5 hidd el h igen mert én is sokáig azt hittem hogy nem lesz benne részem mert 16 éves korom alatt mikor általános iskolába jártam egy fiú se nézett rám csak undorral és azt hittem soha nem lesz senkim még csak csók se volt
2023. márc. 7. 17:55
 9/17 A kérdező kommentje:

De te lány vagy és nektek könnyű partnert találni, én meg 20 leszek hónap végén és eddig egy lány sem nézett rám. úgy nézek ki mint egy goblin

2023. márc. 7. 18:12
 10/17 anonim ***** válasza:
nem jól osztod be az energiádat öcskösöm, ne verd ki csak heti 1x, kezdj el sokat zabálni és edzeni amennyit csak bírsz, ez a helyes út, utána repülnek majd rád a csajok mint romák tescoban a friss kenyérre
2023. márc. 7. 18:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!