Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehetséges hogy a barátom nem élvezi a kézimunkát? Fiúk, el lehet ezt rontani?
Szóval az van hogy nem tudom megítélni hogy a barátom élvezi e mikor csinálom neki. Mindig figyelek hogy ne szorítsam nagyon, viszonylag ütemesen "húzogatom" meg ilyenek de ő szinte teljesen néma. Nem nyög, nem sóhajtozik így egyáltalán nem tudom mit érez hogy ez milyen neki. Kezdem azt sejteni hogy nem is élvezi. Ilyen lehetséges? Csak mert a filmekben meg úgy amblock is mindig szokták ezt mondani a fiúk hogy "rárántanak a gyíkra" és hogy ez egy jó dolog. Szóval azt hittem biztos élvezné ő is. Tudom, tudom az orál jobb de én most kifejezetten erre vagyok kíváncsi. Hogy megkérdezzem az nem opció mivel vagy elvicceli vagy kamuzik hogy ne bántson meg. Azt is tudom hogy senki sincs ott így nem tudhatjátok mit gondol. Csak esetleg elmondhatnátok hogy lehet e ezt rosszul csinálni. Van olyan hogy valaki ezt nem élvezi?
Köszi ha segítetek
Egy tipp.jó nedves legyen és amikor kézzel csinálod,próbáld a "fejét" is izgatni kicsit,simogasd az ujjaddal,mert ott nagyon érzékeny tud lenni..de tényleg nagyon nedvesnek kell hogy legyen,mert a pasik imádják mikor szinte csúszik rajta a kezed.Az elején lassan csináld és ne vágj egyből a közepébe,mert az kellemetlen érzés,mert sok ideg van arrafelé.
Ez pont olyan mint nálunk nőknél,nekem nem jön be amikor tök szárazon elkezdi a csiklómat izgatni mert úgy tén,leg brutál érzékeny és fáj.
Több alkalommal is voltam már lingam masszázson, keress rá a neten,videót is találni róla.Olajat vagy síkosítót használj.Volt aki jól csinálta, volt akinél inkább csak fa.zverés volt.Szóval igen, lehet rosszul is csinálni!
Lehet egyébként a golyókkal is foglalkozni, masszírozni lentebb a gátat stb.Egyébként én sem nyögök, meg sóhajtozok közben, de attól még jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!