Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szexkapcsolatban néha videókat/fotókat készíteni a szexparnerről. A többség bele egyezik vagy sem?
Nekem sokan beleegyeztek tetszett. DE rettentő nagy bizalom kell hozzá.
Pl életem első torokra élvezésemet is videóra vettem.
De most is a legutolsó barátnőmről vannak felvételek.Arc nem látszik de egyedi tetoválás van rajta ami felismerhetővé tenné.
Nagyon kib@szott velem szerelmet vallott majd én is belebolondultam és nemsoká bemondta hogy elmúlt a tűz és fejezzük be. :-(
Az állását is elvesztené ráadásul kis városban élnek mindenki róla beszélne de SOHA nem mutatnám meg senkinek vagy osztanám meg.
Még hosszú házasságban sem engedném, hogy rólam valaki intim képeket vagy felvételeket készítsen.
Egy csúnya válás bármikor bekövetkezhet, és a legtöbb ember sajnos bosszú álló.
Felvettük, megnéztük, töröltuk...
Forever together, de igy is kellemetlen lenne, ha idegen szemek elé kerülne ... A gyerekek fényképei közé keveredve :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!