Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Hogy látjátok? A többség tényleg úgy kezdi hogy nem szeret szopni,csak majdhogynem kényszerből csinálja kezdőként majd ahogy felnő megváltozik ez a gondolkodásmód és ezek után élvezetből?
Férfiként is azt mondom, hogy a nők nem szeretnek szopni (szerintem a többségük később sem). De szopnak, mert tudják, hogy elvárás. Így azzal érvelnek, hogy azt elvezik, hogy a pasi élvezi.
A biszexuálisok szerint a pasik jobban szopnak, és ez feltehetően tényleg így van. Azok tényleg szeretik csinálni, nem kényszerből, mint a nők, hanem tényleg izgulnak a farokra.
17 évesen csináltam először, egyből le is nyeltem, semmi gond nem volt vele. Heteró nő vagyok, nekem izgató egy esztétikus pénisz, furcsa, amikor egy nőnek ez nem tetszik. Teljesen természetesen jött, ő nyalt, én szoptam, szetettem és szeretem is csinálni. Nem vagyok finnyás a saját párom kielégítésével.
Privátot nem kérek!
Szerintem aki nem utasítja el élből, annál attól függően változik, mennyire szereti a partnerét, meg mennyire tudja élvezni a szexet.
Fiatalon több laza kapcsolatban van benne az ember, ahol nem annyira mély, igazi az érzés.
A szexet igazán élvezni meg sokan érettebb korban tanulják meg.
Szüzen is nagyon izgatott milyen lehet szopni, azóta tökélyre fejlesztettem a technikámat, imádom ha a számba élveznek és mindig lenyelem.
29/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!