Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A tinder valóban ilyen rossz?
Figyelt kérdés
Azt halottam hogy átlag külsejű férfiak nemigen érvényesülhetnek ott.2023. márc. 4. 23:37
2/6 anonim válasza:
Kirakat vilàgban élünk, mutasd még azt is amid nincs. Utánna minden a tied 🤣
3/6 anonim válasza:
átlagként kizárt dolog hogy találsz valakit
4/6 anonim válasza:
Nem er semmit azaz alkalmazas!!! Abban segit csak hogy jobban meggyulold ezt a mocskos romlott vilagot!!!
6/6 anonim válasza:
Attól függ, mit hozol ki belőle. Ha alapból komolytalanul veszed te is, nem jó. Ha matchbe kerülsz egy lánnyal, aki tényleg tetszik, van esélyed az elején valami jó szöveggel megfogni, elkéred mondjuk a facebookját, hogy ott chateljetek tovább, és addig fűzöd, amíg eljön randira. Én így fogtam meg több csajt is tinderről, amikből komoly randik lettek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!