Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Rákérdeznétek a srácnál már az elején, hogy valóban barátokat keres csak, vagy valami komolyabbat?
Lassan 4 napja beszélgetek egy sráccal Tinderen, és eddig nagyon szimpatikusnak, értelmesnek tűnik. Tud jól angolul meg németül is, így néha váltogatjuk is a nyelveket. :) Persze nyilván nem ismerem személyesen, de úgy érzem vele szívesen találkoznék. Őszintén beszélt az exeiről is, mondta, hogy decemberben szakított, és igazából egy háztartásban él a csávóval, de lakásnézőben van már. Tudom ez sokaknak red flag, de ismerve a lakáspiacot, én ezen nem lepődöm meg annyira.
Alapvetően a srác nem egy nagy alkoholizáló valaki. Szóval ha taliznék vele a bár biztos nem a legjobb helyszín egy talira. Hol találkoznátok vele?
Na meg a másik dolog: Tinderen az van fent, hogy barátokat keres. De szerintem egy barátság kialakításához nem kell több napnyi mély beszélgetés nem? Mikor érdemes rákérdeznem, hogy akkor most mi ks a célja? Vagy lehet úgy van vele, hogy emberfüggő és úgyis alakul majd?
"barátokat keres csak, vagy valami komolyabbat?"
Ez nyilván nem tőle, hanem tőled függ. A párkeresés nem úgy történik, hogy felkelek reggel, hogy na ma keresek valami komoly, életre szóló kapcsolatot. Nem. Az ember barátkozik, ismerkedik, aztán egyszer csak valaki mellett azt veszi észre, hogy már évek óta vele van, és még mindig egyre jobb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!