Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » A férfiak lankadtan is elérhet...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A férfiak lankadtan is elérhetik az orgazmust?

Figyelt kérdés

2023. márc. 4. 12:56
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
63%
Velem még olyan nem fordult elő, ha szex van akkor nem lankad le
2023. márc. 4. 14:50
 12/22 anonim ***** válasza:
100%
Amit ide írnak, ne vedd statisztikának. Eddig főleg csak azok válaszoltak, akikkel megtörtént. Valójában ez egyáltalán nem gyakori, de igen, megtörténhet.
2023. márc. 4. 16:25
 13/22 anonim ***** válasza:
53%

Természetesen!

Ha leírják egy papírra és odateszik karnyújtásnyira maguk mellé.

2023. márc. 4. 16:40
 14/22 anonim ***** válasza:
74%
Nekem is sikerült elég sokszor összehozni. Pl pia hatása miatt, vagy mert mégegyszer kiakart elégíteni a csaj, és elélveztem lankadtan, mert nem állt fel. Vagy olyan is volt, hogy nem sikerült behatoljak, mert nagyon szűk volt, és feszült lettem, hogy bénázok. Ettől lelankadtam, de addig izgatott szájjal, amíg telelőttem így is a száját. Általában lankadtan is ugyanolyan jó érzés az izgatás is, csak megfelelő merevedés nincs.
2023. márc. 5. 07:45
 15/22 anonim ***** válasza:
81%
Szerintem minden férfi hazudik,aki azt mondja, hogy lankadt farokkal is el tud élvezni!Az csak kőkemény merevedesu,hatalmasra duzzadt makku farokkal megy!
2023. márc. 5. 09:17
 16/22 anonim ***** válasza:
100%

15ös

Csak mert te azt mondtad? :D

2023. márc. 5. 10:46
 17/22 anonim ***** válasza:
100%
hát előbb utóbb minden pasi kipróbálja hogy többszörösen elnyújtja a maszturbálást... és van már amikor elfárad ott lent de kábé színültig vagy "örömmel..." na akkor képesek vagyunk félig ernyedt állapotban elmennni.. mert már nem bírjuk tovább
2023. márc. 5. 13:15
 18/22 anonim ***** válasza:

Nekem megesik időnként.

Elég a farizmaim megfeszíteni lankadt állapotban, és úgy kiverni, orgazmus lesz, sperma jön, merevedés max félig...

2023. márc. 5. 13:19
 19/22 anonim ***** válasza:
Nem tudok elelvezni úgy,hogy a peniszem makkja nincs megduzzadva és nem kap elég ingert!
2023. márc. 5. 20:12
 20/22 anonim ***** válasza:
Igen megtörténhet. Ha elég erős izgalmi állapotban van, vagy elég erős a stimuláció. De ez a nőnek nem olyan jó.
2023. márc. 11. 16:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!