Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért hiszik a nők, hogy puncimegvonással elérhetik azt, amit akarnak?
Figyelt kérdés
Nem érik el, sőt, a konfliktus eszkalálódni fog.2020. márc. 31. 17:27
2/20 anonim válasza:
Hat en most megyek szet a baratnommel ez miatt :)
3/20 anonim válasza:
Mert ha egy nőtől megvonód a kukit nem veszi zokon a kuki helyetesíthető
A pasi meg falra maszik
Mondjuk én meg ezt nem alkalmaztam
Hülyeség amúgy
N
4/20 anonim válasza:
Azért hiszik azt, mert elérhetik. A nőknél van az összes pina és ezt nagyon jól tudják
5/20 anonim válasza:
Nem csak hiszik hanem tudják. Csak attól függ, hogy hisztis p . csának gondolod vagy olyan profin csinálja h fel se fogod csak kaparod a falat a szenvedéstől.
Barátnőm is ilyen, nagyon profi... elég ritkán alkalmazza rajtam de olyankor bármit megcsinálok amit akar.
Persze pár ésszerű szabályt betart: általában kisebb dolgokra használja ami nem számít nagyon a kapcsolatban..
6/20 anonim válasza:
Azért hiszik ezt, mert tudják, hogy sok esetben így van.
7/20 anonim válasza:
Nem férfi aki ilyentől "falra mászik".
8/20 anonim válasza:
Nőként mondom, hogy ezzel büntetni nagyon szánalmas. Az ilyen nő csak egy plna, hogy más eszköze nincsen?? Kommunikáció, kompromisszum ilyesmi nem létezik? Az ilyen nő szerintem rém ostoba lehet és lusta ha ahelyett, hogy normálisan beszélne a másikkal beböfögi, hogy nincs szex és mossa kezeit. Az a pali meg aki olyan mélyen van, hogy csak ebből ért az meg meg is érdemel egy hasonló színvonalon lévő “akkor nincs szex” nőt.
9/20 anonim válasza:
Nálam biztos hogy nem fog vele elérni semmit mert imádok masztizni.
10/20 Lacc80 válasza:
Valakinél használ.
Én pl. Páros lábbal rugnám ki, ugyanis én se csinálnék ilyet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!