Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ki szopjon le először?
Sosem szopott le senki. Kapcsolatban vagyok 6 éve. Ki szeretném próbálni már, de nem tudom, hogy mit csináljak. Prostihoz menjek? Vagy keresgéljek társkeresőkön ilyen nők után?
22f
Szóval szerinted azért nem illetek össze mert nem szeret szopni de amúgy jó vele a szex és szereted?
Ha ezért engem elhagyna a pasim vagy megtudnám hogy megfordult a fejében ráadnám a kabátot had menjen.
Aki meg úgy gondolja hogy ez egy elvárt dolog és szívességből kell csinálni az nagyon téved.
A #11-esnél a pont. Azzal hogy elmész k.rvázni, vagy szórakozóhelyen lufiztatsz valami fehérmájú kislánykát, a kapcsolati problémád (szexuális diszharmónia) még nem fog megoldódni.
A szaxi neked fontos, olyannyira hogy már félrelépésen törpösz = nem passzoltok a pároddal szexuálisan. Vond le belőle a szükséges konzekvenciát. Állandó sóvárgással, kielégítetlenségben akarod leélni az egész életedet?
Hát ez nagyon jó!!!
A szex nagyon jó,csak nincs szopás!
Majd másképp látod,ha leszop valaki rendesen!
Na innen látszik mennyit ér a kapcsolat és az érzelem néhány pasinál.
Minden jó csak nincs szopás? Menjünk el egy prostihoz és imádkozzunk hogy ne kapjunk el semmit majd magyarázkodjunk ha a csaj is beteg lesz vagy hagyjuk ott és nyavajogjunk utána hogy egyedül vagyunk és nincs egy normális nő se.
Azért kíváncsi lennék ha tőletek kérne a nő olyat amitől nagyon undorodtok és rosszul érzitek magatokat megcsinálnátok e neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!