Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valamiért sokkal jobban szeretem nyalni a csajnak minthogy engem szopjon le valaki sokkal jobban is izgat fel, más is van így ezzel ?
Figyelt kérdés
2021. máj. 7. 22:17
2/10 anonim válasza:
Mert még nem szoptak le jól. Utána mindkettőt ugyanúgy szeretni fogod.
N
3/10 anonim válasza:
Neked találták fel a 69-es pózt:)
4/10 anonim válasza:
De jó lenne több ilyen pasival találkozni...
5/10 anonim válasza:
Még nem találkoztál olyan frigid csajjal, aki megalázóan fújolt a péniszre miközben természetesnek vette hogy nyalatja magát. Ilyen tapasztalat után már csak önérzetből is alap marad a kölcsönösség, amin nem változtatok soha, mert nem vagyok egy piszkosan félredobott törlőrongy 🤷
6/10 A kérdező kommentje:
A 69 est tényleg nagyon szeretem bár sokszor nemvolt alkalmam.
2021. máj. 7. 23:34
7/10 anonim válasza:
szerintem normális, én nőként vagyok vele úgy, hogy szopni imádok és a nyalás se rossz, előjátéknak izgató, de a szopástól akár el is tudok élvezni, míg a nyalást egy idő után megunom.
8/10 anonim válasza:
Adni és kapni egyformán öröm, az jó ha szeretsz adni, csak így tovább (de azért dugjál is rendesen, ne csak nyalj).
9/10 anonim válasza:
Azért én szeretem,ha jól le.zopnak!Vagy még inkább ha én sz.patok!
10/10 anonim válasza:
Van még ilyen, igen.
Én is jobban élvezem ha partneremet kényeztethetem. Arra én is jobban beindulok és számomra is jobb az együttlét. Ha csak én kapok, közben nem viszonozhatok az nyomasztó számomra. Sokkal élvezetesebb a szex, ha együtt érzi jól magát mindkét fél.
26/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!