Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok, párotoknak meddig...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, párotoknak meddig tart a reggeli merevedés?

Figyelt kérdés

1 hónapja költöztünk össze a barátommal, reggelente egyidőben kelünk, mosdás, reggeli, öltözködés stb, és megfigyeltem, hogy ezalatt legaláb 20-25 percig még áll neki.

Előző barátomnak is volt reggeli merevedése, de ez szerintem inger nélkül elég hosszú idő.

Hétvégen nálunk aludt az egyik haverja, és hát akkor sem zavartatta magát, reggel álló farokkal mászkált, igaz boxerben, de a dudor félreérthetetlen volt.

Nem panaszkodom, mert szexi tud lenni, néha megsimogatom a boxerét és mosolygok, csak kíváncsi vagyok hogy ez mennyire gyakori.

2023. márc. 3. 13:38
1 2 3
 21/21 A kérdező kommentje:
16-os: mindketten fehérneműben vagyunk
2023. márc. 6. 08:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!