Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, nők! Hogyan reagálnátok arra, ha a párotoknak merevedése lenne más nőkre, amit észrevesztek?
Figyelt kérdés
Bármi ok miatt. Pl. strandon vagytok vagy éppen megnézett valamilyen képet egy nőről/szoborról.. tök mindegy. A lényeg, hogy észreveszitek.2020. nov. 21. 07:40
1/9 anonim válasza:
Miért is kellene erre reagálni? A férfi nemiszerv így van összerakva.
2/9 anonim válasza:
Vállat rántanék.
Attól, hogy feláll neki más nőkre nem jelenti azt, hogy meg is csalna velük. De az én barátomnak mindenre feláll (még arra is, ha cukin hozzábújok), szóval ebből nem csinálok nagy ügyet.
3/9 anonim válasza:
Ugye megvan, hogy ezt nem tudjuk kontrollálni? Akkor sem, ha szerelmesek vagyunk egy adott lányba?
5/9 anonim válasza:
Semmit, szokott ilyen lenni. Van hogy nyilvanos helyen direk felallitom neki hogy szenvedjen
6/9 anonim válasza:
Semmit. Strandon mar tobbszor lattam hogy all neki, de neha rasegitek hogy merevedjen.
7/9 anonim válasza:
Magamhoz húznám, megsimogatnám nacin keresztül, és a fülébe súgnám, hogy "Tornáztasd csak, este szükségem lesz rá!" - vagy valami hasonló játékos, akár kicsit perverz megjegyzést.
Onnantól meg már rám van merevedése. :)
8/9 A kérdező kommentje:
Nagyon tetszettek a válaszok, köszönöm!
2020. nov. 26. 06:36
9/9 anonim válasza:
Én magam szoktam felhívni a párom figyelmét rá, ha észreveszek egy pár jó cicit. Az eredményét úgyis én fogom élvezni!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!