Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok, párotoknak meddig...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, párotoknak meddig tart a reggeli merevedés?

Figyelt kérdés

1 hónapja költöztünk össze a barátommal, reggelente egyidőben kelünk, mosdás, reggeli, öltözködés stb, és megfigyeltem, hogy ezalatt legaláb 20-25 percig még áll neki.

Előző barátomnak is volt reggeli merevedése, de ez szerintem inger nélkül elég hosszú idő.

Hétvégen nálunk aludt az egyik haverja, és hát akkor sem zavartatta magát, reggel álló farokkal mászkált, igaz boxerben, de a dudor félreérthetetlen volt.

Nem panaszkodom, mert szexi tud lenni, néha megsimogatom a boxerét és mosolygok, csak kíváncsi vagyok hogy ez mennyire gyakori.

2023. márc. 3. 13:38
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
Az én páromnak olyan fél7ig.
2023. márc. 3. 13:39
 2/21 anonim ***** válasza:
85%
Foggalmam sincs, meddig tart. Sosem figyeltem. Reggel nem ezzel foglalkozom.
2023. márc. 3. 13:42
 3/21 anonim ***** válasza:
80%

20-25 percig??

ennyi idővel ébredés után én már a buszon vagyok.

2023. márc. 3. 13:55
 4/21 anonim ***** válasza:
85%

"Előző barátomnak is volt reggeli merevedése, de ez szerintem inger nélkül elég hosszú idő."

nem lehet, hogy mégiscsak ingert jelentesz neki a reggeli készülődésed közben? főleg, ha kicsit lengébben vagy még ilyenkor. na meg közvetlen összeköltözés után minden közös apró dolog fantasztikusan csodálatos újdonságnak tűnik.

2023. márc. 3. 13:57
 5/21 anonim ***** válasza:
0%
De ha már áll neki, akkor miért nem lehet b@szni?
2023. márc. 3. 13:58
 6/21 anonim ***** válasza:
Kb 10-15 percig áll neki
2023. márc. 3. 14:01
 7/21 anonim ***** válasza:
35%
"néha megsimogatom a boxerét és mosolygok" Azzal aztán biztos ki van segítve szegény gyerek. Ilyen pár mellett, mint te vagy, na mindegy...
2023. márc. 3. 14:10
 8/21 anonim ***** válasza:
83%
Nem szoktam stopperrel mérni, inkább beleülök, hogy mindkettőnknek jól induljon a napja.
2023. márc. 3. 14:26
 9/21 anonim ***** válasza:
70%
Az én “barátomnak” addig, amíg le nem merül az akksi 😜
2023. márc. 3. 14:30
 10/21 anonim ***** válasza:
35%
Ki se elégíted? Úgy hagyod felizgulva? Szegény sràc, nem csodàlkoznék ha elhagyna...
2023. márc. 3. 14:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!