Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kaptam egy ajánlatot egy pasitol, belemenjek ebbe?
Figyelt kérdés
Itt gyakorin leveleztünk, kepcsere is volt és felajánlotta, hogy vesz nekem egy vibrit, csak cserébe küldjek majd vidit ahogy használom. Egy 20 ezres cuccrol van szó, ami tetszene is.
Ha posta pontra küldetném származhat belőle hátrányom?
2023. márc. 2. 21:56
1/33 anonim válasza:
Hátrányod? Kur.v@ leszel a szó legszorosabb értelmében. Más nem.
2/33 anonim válasza:
Semmi. Bármilyen álnevet meg lehet adni. Csináltam már ilyet mással.
3/33 anonim válasza:
Drágának tartod vagy mi? Ha már képcsere is volt nem értem mi hátrányod származhatna még.
4/33 anonim válasza:
Már miért lenne kur.v@? Tudod te mit jelent ez a szó?
Ilyet én is akarok
5/33 anonim válasza:
4: milyet konkrétan? Írd meg. :D
6/33 anonim válasza:
Igen kedves #4, pontosan ez a kur.va definíciója. Szexuális szolgáltatást nyújtani anyagi ellenszolgáltatásért cserébe.
7/33 A kérdező kommentje:
Satisfyer Pro 2
Volt régebben egy sima 1-es modellem (9000 volt) csak sajnos nem megy már. Aztán most jelenleg nem keresek úgy, hogy 20-25 ezret fizessek ki egyért.
2023. márc. 2. 22:09
8/33 anonim válasza:
Ki szeretne még vibrit kapni? 😁
9/33 anonim válasza:
Prosztata masszírozóst férfinek nem veszel? Pista bá' 78
10/33 anonim válasza:
Hát ha neked belefér hogy eladd magad egy darab műanyagért... szíved joga. Mondjuk érdekelne miért nem érsz szart se saját szemedben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!