Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Belemenjek? Mennyire lesz...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Belemenjek? Mennyire lesz rossz vagy fàjdalmas?

Figyelt kérdés
Szeretnék análozni a barátnőmmel. Még nem csináltam és izgat hogy milyen lehet. Azt mondta hogy csak akkor megy bele ha ő is feldughat nekem valamit csak egyszer előtte mert hogy így majd tudom hogy milyen és jobban oda fogok rá figyelni. Rábólintsak? Megéri? Sose nyúltak még a seggemhez bele meg pláne nem. Nem izgat a dolog. Tartok is tőlle
2022. okt. 26. 21:16
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
te tudod hogy hajlandó vagy-e belemenni, de teljesen jogos a kérése
2022. okt. 26. 21:19
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Segítek: a csajod ezzel jelezte hogy nem akar análozni. Érts már ennyire a nők nyelvén tso'.
2022. okt. 26. 21:20
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem vegyél be előtte hashajtót.
2022. okt. 26. 21:20
 4/8 anonim ***** válasza:
93%
Menj bele , legalább megtudod mi vár rátok.
2022. okt. 26. 21:25
 5/8 anonim ***** válasza:
94%

Az én fenekem már kínozták meg rendesen, jah az kellett volna, hogy a pasinak is felnyomjak valamit, hogy megtudja milyen érzés.

L

2022. okt. 26. 21:27
 6/8 anonim ***** válasza:
21%
sztem ne vállald be, még az is lehet tetszeni élvezni fogod és igényelni fogod később, viccen kívűl mondom
2022. okt. 26. 21:36
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Ezt neked kell tudnod, hogy megéri-e. De a te esetedben is és a lány esetében is fokozatosan csináljátok. Először csak egy ujjal. Nem kell egyből egy farok vagy dildó bele, az fájni fog. Amúgy ez egy teljesen jó kérés mivel a legtöbb pasi durvul, mert nekik jól esik, míg a lánynak fáj, úgyhogy ez egy jó ötlet, hogy ilyet kér, hogy megtapasztalhasd és tudd magadat utána megfelelően irányítani.
2022. okt. 26. 21:46
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
Miert ne mehetnel bele? Vibrivel probald ki.
2022. okt. 26. 21:49

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!