Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Belemenjek ebbe?
Figyelt kérdés
Jelenlegi domom (60 év) szeretne rólam erotikus képeket csinálni saját felhasználásra, belemenjek? Bízom benne, de közben kissé tartok tőle, hogy megmutatná a barátainak a nyugdíjas klubban, ahová eljár. Exemmel csináltunk ilyet, de ő nem adta ki senkinek, meg nyilván én sem a közös képeket.
19/L
2023. márc. 1. 15:38
A kérdező szavazást indított:
Menj bele.
Menj bele, de arc nélkül.
Ne menj bele.
Leírom.
39 szavazat
1/27 anonim válasza:
60 évesen nyugdíjas? De jól megy….
2/27 A kérdező kommentje:
#1 nem öregségi nyugdíjas, még dolgozik mellette egy iskolában tesi tanárként, előtte katona volt, azért nyugdíjas.
2023. márc. 1. 15:40
3/27 anonim válasza:
Egy domináns férfi nem osztozik rajtad másokkal, az övé vagy.
4/27 anonim válasza:
Biztos, hogy nem engedném a képek, vagy videók készítését. Tuti mutogatná másoknak, vagy elküldené másnak.
5/27 Suetonius válasza:
Visszafogottabb aktok arc nélkül. Abból akkora baj nem lehet. :)
6/27 A kérdező kommentje:
Én is azt gondolom, hogy arc nélkül lenne okos döntés, illetve ahogy #3 mondod, talán a domináns oldala miatt, nem akarna osztozkodni rajtam, bár ebben nem vagyok biztos, mert azt viszont kifejezetten szereti, ha krvásan öltözök fel az utcára.
2023. márc. 1. 15:48
7/27 anonim válasza:
Attól, hogy az utcán minden férfi rád csorgatja a nyálát ő visz haza és ő kap meg.
8/27 A kérdező kommentje:
#7 igen, ebben teljesen egyetértek
2023. márc. 1. 15:55
9/27 anonim válasza:
Az ember mindig dicsekedni akar, mert ilyen a természete, és ezt a képekkel, csak jobban meg tudja tenni, ki fog kerülni máshova is.
10/27 A kérdező kommentje:
Nem hinném, hogy kirakná a netre, én inkább attól tartok, hogy a haverjainak fogja megmutatni esetleg.
2023. márc. 1. 15:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!