Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Belemenjek egyéjszakásba...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Belemenjek egyéjszakásba úgyis, hogy beleszerettem?

Figyelt kérdés

Az a helyzet, hogy beleszerettem egy férfiba. Ezért talira hívtam, hogy elmondjam neki megkedveltem. De mielőtt kimondtam volna megdicsért milyen csinos vagyok meg ilyenek. És ez jól esett meg minden de mondta, hogy felesége van/házas. Viszont elmondta azt is, hogy hazudna ha azt mondaná nem mozgattam meg a fantáziáját. Meg, hogy szívesen megfogná a fenekemet is mert beindítom nagyon. Ezzel semmi bajom, de azt is mondta, hogy nem lehetne több mint egyéjszakás mert elválni nem fog.

Tény, hogy én is sokat fantáziáltam róla stb. meg kívánom, de így nem tudom mennyire jönnék ki jól belőle ha csak dugnánk (főleg, hogy még szűz is vagyok).

Mert én szerintem többet érzek iránta.

Ti ilyenkor is belemennétek lányok? Vagy felejtős?:/ egyszerűen annyira jóképű meg figyelmes és engem teljesen megfogott… Nem tudom mi lenne a legjobb.

2022. aug. 22. 14:12
 1/8 anonim ***** válasza:
79%
A csávó csak dugni akar fiatal lányokat, te egy lennél közülük. Odaadni a szüzességed egy ilyen embernek, aki csalja a feleségét... gratulálok
2022. aug. 22. 14:16
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Ne egy ilyen férfinak add a szüzességedet. Csak egy lennél neki a sok közül.
2022. aug. 22. 14:19
 3/8 anonim ***** válasza:
Házassal nem kezdünk.
2022. aug. 22. 14:20
 4/8 anonim ***** válasza:
Te döntésed ha annyira kívánod buj vele ágyba.
2022. aug. 22. 14:21
 5/8 anonim ***** válasza:
Felejtős
2022. aug. 22. 14:22
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

Alapból sem lenne tisztességes, de ezt még meg is szívhatnád. Ha jobban belezúgsz, akkor nagyon fog fájni, hogy nem te vagy és soha nem is leszel az első, azt fogod érezni, hogy csak kihasznált, ráadásul (hacsak nem dobbant egyből), elképzelhető, hogy hosszú ideig beleragadsz egy olyan """kapcsolatba""", amiből soha nem lesz semmi. Aki ezt megteszi a feleségével, az nem tisztességes ember, és valószínűleg csak azért rendes és figyelmes veled, mert többet szeretne tőled.

Határozottan felejtős.

2022. aug. 22. 14:43
 7/8 anonim ***** válasza:

jaj, annyira naív, tapasztalatlan vagy még...

szűzként házas pasival akanál kezdeni? Nagyon gyorsan felejtsd ezt el. Hosszú évekig tartó problémákat okoznál magadnak

2022. aug. 22. 14:45
 8/8 anonim ***** válasza:
Ne menj bele ebbe!
2022. aug. 22. 15:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!