Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » 48 évesen akarok még egy jó...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

48 évesen akarok még egy jó szex élményt. Valami olyat amire még sokáig emlékezni fogok ha már nem fog működni a dolog. Mit javasoltok? Mi lenne reálisan megvalósítható?

Figyelt kérdés
Meleg, transz dolgok nem érdekelnek.

2023. márc. 2. 14:38
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

Az a gond barátom, hogy mi nem tudjuk így a távolból te mire vágysz. Mitha azt kérdezném tőled nekem mi a kedvenc ételem.

A kulcsszavak adnak támpontot, hát akkor miért nem jelentkezel be egy klubba? Van ahova szóló pasiként is tudsz menni (igaz nem fog csettintésre öledbe hullani a "manna").

Hozzáteszem, 48 évesen ha figyelsz az egészségedre (sport, táplálkozás, miazmás) még egyáltalán nem kellene temetned magad.

2023. márc. 2. 21:24
 12/17 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat.

Nem temetem magam… csak készülődik egy változás ha akarom ha nem.

Most még rendben minden…

De jó lenne valami tüzijáték amíg még nagyot tudok pattintani…

2023. márc. 3. 12:45
 13/17 anonim ***** válasza:
74%
Ne beszéljetek már hülyeségeket. 48 évesen tettem szert egy szeretőre (43N), akivel maximálisan kielégítjük egymás vágyait, olyan dolgokat is kipróbáltunk spontán (nem korábbi, kiéletlen vágyak voltak, hanem új dolgok), amiket korábban egyikünk sem. Életem eddigi csúcsán vagyok a szexuális élvezeti faktort tekintve.
2023. márc. 3. 14:02
 14/17 anonim ***** válasza:
100%
Huh, egykorú vagyok veled, de abban a helyzetben,hogy baromi jól, keményen kurhatok egy csodálatos nőt. Valószínűleg ma este is. Miért gondolod, hogy már csak egy nagy dobásod van? Elvileg egy férfi 65 éves koráig, sőt még azon túl is, simán kielégithet egy nőt. Egészségileg nem vagy rendben? Vagy túl stresszes az életed?
2023. márc. 4. 19:05
 15/17 anonim ***** válasza:
Amit javasolok, az a két nő és te. De lehetőleg ne hivatásosok legyenek. Vagy menj el a Gitár utcába Budapesten...
2023. márc. 4. 19:07
 16/17 anonim ***** válasza:
83%
Csak bátorítani tudlak a szexélmény kapcsán. Bár 48 évesen szerintem már csak a fizetős csajok jöhetnek szóba. Én ebben a korban grátisz szexpartner keresést időpocsékolásnak tartanék. Fiatalabbnak nem kellünk. A negyvenes ,ötvenes nők közül meg már csak kevesen gondolnak a szexre.
2023. márc. 6. 13:00
 17/17 arpi1969 válasza:
100%
Helló 50-esek !!! Óriási ez a topic !!! Az én sztorym pedig egy mondatban az, hogy az előző évtizedekben minden pénzt és időt csajokkal töltöttem, aztán a zsé is elfogyott és az én érdeklődésem is 50 táján szinte megszűnt, amit egyáltalán nem sajnálok, és már csak nagy ritkán tetszik meg egy csodálatosan szép érett nő amikor véletlenül ritkán lehet ilyet látni. Megszerezni ilyet viszont ugyse menne mert ez az anyegin is múlik az meg most se nincsen. Na ez is egy sztory üdvözletem mindenkinek.
2023. júl. 16. 13:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!