Szóvsl nem tudom hogy megvalósítható e de meg lehet ezt csinálni hogy van egy régi kazettáas kamerám és nem kazátát akarok bele tenni hanem pc re akarom rögziteni a felvételt lehetséges ez?
Figyelt kérdés
2017. jún. 20. 11:51
1/5 anonim válasza:
Ha van videokimenete a kamerának, és van egy videodigitalizálód (akár belső, akár külső USB) akkor igen.
Kicsit bonyolult, de sebaj...
2/5 anonim válasza:
Igen, lehetséges. Csak megfelelő módon össze kell kötni a kamerát a PC vel. Ez eléggé macerás lehet.
3/5 anonim válasza:
Előszöris kell hozzá egy fluxuskondenzátor...:)
4/5 anonim válasza:
Ha van rajta firewire, akkor venni kell egy kártyát hozzá, ha nincs akkor videodigitalizáló eszközt. Pl. EasyCap, vagy vannak egyéb márkásabb termékek is. Nekem EasyCap van, csak nem a gyári eredeti chippel, hanem Somagic-el. Jó néhány kazettát ledigitalizáltam vele, valamint régen firewire kábellel kötöttem össze a miniDV kamerámat a laptoppal, és úgy rögzítettem vele.
1 óra legalább 10 giga...
5/5 anonim válasza:
H264-el digitalizálj,ha van, az jóval kevesebb bitrátát eszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!