Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sok olyan duci lány van aki jobbnak tartja magát a vékony lányoknál?
Nekem egyik női test típussal sincs bajom, sem a ducival, sem a vékonnyal, vonzalmat tudok érezni minden típus iránt.
Viszont múltkor egy ducibb lány ismerősöm azt mondta magára hogy sokkal jobbnak tartja magát a vékony lányoknál és hogy szerinte ő olyat tud nyújtani az ágyban a férfiaknak amit a vékony lányok nem tudnak. És nekem ezt ahogy így kimondta, borzasztó vonzó volt és nagyon tetszett, valahogy a nőt is az egekbe emelte nekem, nagyon vonzani kezdett
És arra vagyok kíváncsi, hogy van-e a duci lányok közt még olyan aki hasonlóan vélekedik magáról
Tipikusan a duci nő kivetítése, nem mindegyike igaz persze.
De őszintén miért tudna ő garantáltan többet nyújtani??
Aki ezzel kezdi, az már ott nem mond igazat.
Az, hogy egy nő milyen az ágyban nem feltétlenül az alkatától függ, hanem a személyiségétől. Az meg nem attól függ, hogy vékony, molett, duci, vagy kövér.
Aztán azt se felejtsük el, hogy a férfiak döntő része azért nem a duci, vagy kövér nőkért rajong... persze itt is vannak kivételek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!