Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az zaklatás ha sétálok az utcán és egy nő kéretlenül elkezdi nekem mutogatni a punciját? F
Figyelt kérdés
2023. márc. 1. 19:07
11/15 anonim válasza:
#9 Nyugodtan jelentsd fel a nőket is, ha szatírkodnak veled.Ja, hogy ilyet nők nem csinálnak.Értem.
12/15 anonim válasza:
Egyébként csinálnak ilyent. No nem ugy általában a nök de a prostik a srtichelés közben igen.
13/15 anonim válasza:
#12 Most mondanám, hogy az nem ember, de elég szarul hangozna.:D
Én normális emberekre gondoltam, nem prostikra.Azokra is ki lehet hívni a rendőrt.
14/15 anonim válasza:
Sajnos én még így,ilyen formában sosem találkoztam egy nővel...
Pedig ha lett volna,egy ideig biztosan nem öltözött volna vissza,mert nem engedtem volna...
Bár találhatnék pasiként ilyen nőt,főleg teltebbet,40,50-est,aki sexuálisan ennyire túlfűtött...
Itt írkáltok ilyen,meg olyan Nőket,de akkor én miért nem tudok találkozni egyel sem,innen sem...
Ha mégis lenne ilyesmi nő,Hölgy,priviben nyugodtan keressen engem!!!
Szingli pasi vagyok!
15/15 anonim válasza:
Igen, az. Ez is olyan undorító és elítélendő mintha a másik nem csinálná. De a legtöbben lenézik azokat a pasikat akik nem élvezik ha zaklatják őket így sose történik semmi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!