Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Az zaklatás ha sétálok az...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az zaklatás ha sétálok az utcán és egy nő kéretlenül elkezdi nekem mutogatni a punciját? F

Figyelt kérdés
2023. márc. 1. 19:07
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
#9 Nyugodtan jelentsd fel a nőket is, ha szatírkodnak veled.Ja, hogy ilyet nők nem csinálnak.Értem.
2023. márc. 1. 22:18
 12/15 anonim ***** válasza:
Egyébként csinálnak ilyent. No nem ugy általában a nök de a prostik a srtichelés közben igen.
2023. márc. 1. 23:26
 13/15 anonim ***** válasza:

#12 Most mondanám, hogy az nem ember, de elég szarul hangozna.:D

Én normális emberekre gondoltam, nem prostikra.Azokra is ki lehet hívni a rendőrt.

2023. márc. 1. 23:30
 14/15 anonim ***** válasza:
0%

Sajnos én még így,ilyen formában sosem találkoztam egy nővel...

Pedig ha lett volna,egy ideig biztosan nem öltözött volna vissza,mert nem engedtem volna...

Bár találhatnék pasiként ilyen nőt,főleg teltebbet,40,50-est,aki sexuálisan ennyire túlfűtött...

Itt írkáltok ilyen,meg olyan Nőket,de akkor én miért nem tudok találkozni egyel sem,innen sem...

Ha mégis lenne ilyesmi nő,Hölgy,priviben nyugodtan keressen engem!!!

Szingli pasi vagyok!

2023. márc. 2. 05:01
 15/15 anonim ***** válasza:
Igen, az. Ez is olyan undorító és elítélendő mintha a másik nem csinálná. De a legtöbben lenézik azokat a pasikat akik nem élvezik ha zaklatják őket így sose történik semmi.
2023. márc. 3. 21:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!