Feljelenthetek valaki azért mert kéretlenül elküldi a péniszét instagramon?
És az instagrammon már testrészeket is tudsz küldeni?
Eddig azt hittem, az képemogsztó
De az öncsonkitás az nem valami jogi kategória?
Egyáltalán, túl éli bárki is, ha levágják a péniszét?
7es, takarodj már! Sem vicces, sem hasznos nem vagy, semmi értelme annak, hogy itt rontod a levegőt.
Kérdező! Feljelentheted, igen, de elég valószínű, hogy nem fognak vele foglalkozni. Nemigazán szoktak sajnos.
Én egyet értek a #6-al, 16 évesen már tudni kéne ilyen szinten fogalmazni.
Képet küld a péniszéről, nem a péniszét.
Egyébként én (nő vagyok) ilyenkor minden szó nélkül küldök egy képet egy másik férfi péniszéről.
Érezze azt, amit te. 😉
Próbáld meg, jelentsd fel, és kiderül! (Már ha úgy érzed, hogy maradandó károsodást okozott a fejlődésben levő pszichédnek, minthogy soha nem láthattál még ilyen agyroncsolóan egészségkárosító dolgot, mit egy férfi nemiszerve.)
De ha nem tudod, hogy ki az illető, csak ismeretlen tettes ellen tehetsz feljelentést, és a "valószínűleg" nem túl nyomós érv jogi ügyekben. Viszont nem kerül semmibe, és ha valóban úgy érzed, hogy súlyos bűnt követett el az illető - az egyetlen mozdulattal kitörölhető fotójával -, akkor vedd igénybe a jogalkotás biztosította segítséget és menj tankokkal a csúzli ellen! Hajrá, hiszen igazi férfi vagy!
(Sajnállak kicsit.)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!