Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az zaklatás ha sétálok az utcán és egy nő kéretlenül elkezdi nekem mutogatni a punciját? F
Igen, zaklatas/szatirkodas lenne, ami buntetendo.
Az mas kerdes, hogy nehezen tudok elkepzelni ilyet, maximum ha nagy baj van a holgy fejeben, vagy valamilyen szer hatasa alatt all. Es szerintem ha nem eget rengetoen ronda a puncimutogato, akkor ez a pasiknak ellenere sem lenne.
Az lenne, de szerintem elég kevés pasi tenne feljelentést ha ezt egy csinos nő csinálná vele szemben 😂
Pasiból meg akár egy olimpikon is lehetsz, 100% hogy fel fognak jelenteni.
#8 Szerintem egy nő sem jelent fel ezért egy férfit, ha amúgy fizikailag nem bántalmazza.
Én például nem pazarolnám erre el a drága időmet, pedig sajnos jártam már így, csak durvábban.
Egy aberrált féreg a bokorban verte a faszát, közben fényképezett engem a telefonjával.Nem jelentettem fel, csak gyors mentem el a helyszínről.Ha akartam volna, akkor kit kellett volna feljelentenem?Ismeretlen tettest?Köszönték volna szépen a rendőrségen, aztán annyiban maradt volna a dolog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!