Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit kell tenni hogy egy nő szeresen kezdeményezni?
Szerintem mondd el neki, hogy ő is kezdeményezhet, mert neked is jól esik.
Vagy kérdezd meg, hogy ő miért nem szokott.
Nálunk legtöbbször én kezdeményezek, sajnos (L). Nem tudunk ezzel sok mit kezdeni, mert én többször kívánom, ez miatt ő neki csak döntenie kell mikor megy bele. Bár én már ott tartok, hogy hagyom inkább, ha eszébejut majd megkeres.
Nagyon osszetett egy noi-férfi egyuttélés, és foleg hogy változo. Fontos figyelembe venni a noi hormonális ciklust, mert eléggé befolyásolja, a lelkiállapotot, amiben sokat tudsz segíteni neki. Igen, házimunka, támasz vagy neki, stb, és alakítasz ki jo programokat. Aztán van néha olyan, hogy ki kell várni, hogy felébredjen benne kicsit magában is a sexualitás a hiánytol. Persze ezt már nagyon ovatosan és odafigyelve és bár hulyeségnek hangzik, de néha olyan is kell, amit a 3as ír, hogy légy oly magabiztos és eros férfi, hogy néha nem viszed tulzásba a kedvességet neki, hanem a no is érezze, hogy tennie kell érted, mert te is jo pasi vagy és elveszthet.
Ezen 2 utobbi nagyon ritkán, de sajnos elkerulhetetlen részei az életnek.
Attol fugg a párod melyikben van 4 fázis kozul.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!