Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Csajok mikor megismerkedtek...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok mikor megismerkedtek egy pasival, mennyi idő múlva kérdetitek meg tőle hogy mekkora van neki? Vagy nem kérdezitek meg? Az első szexnél derüljön ki?

Figyelt kérdés

2023. febr. 28. 07:37
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%

10. Páromé 17 cm és 5,5 cm vastag. Sajnos még van idő, amikor meg kell szokjam hogy ekkora.

Persze ez függ attól hogy például mennyire van nyugalom amikor szeretkezünk. Ennek függvényében változó. :)

2023. febr. 28. 10:39
 12/17 A kérdező kommentje:

10

17 cm nél nagyobbakkal volt eddig dolgod?

2023. febr. 28. 10:44
 13/17 anonim ***** válasza:
100%
12. Nem, talán 18 volt a legnagyobb de szerintem az már bőven olyan méret ami nem annyira komfortos. :)
2023. febr. 28. 10:47
 14/17 anonim ***** válasza:
100%
Sose kérdeztem rá, mindig az első szex alkalmával derült ki.
2023. febr. 28. 10:58
 15/17 anonim ***** válasza:
100%

Épp elég, ha szexnél derül ki. Sokkal fontosabb, hogy szimpátia legyen, akarjam a szexet, nem fog érdekelni a mérete.

Egyébként manapság sokan előre elmondják, de szerintem inkább elrontja a hangulatot az ilyesmi. Én nem szoktam rákérdezni, akkor nincs izgalom benne.

2023. febr. 28. 12:03
 16/17 anonim ***** válasza:
31%
Nem kérdezed meg, az első együttlétnél kiderül hogy ami odanőtt azt tudja-e használni vagy sem. Aki magától mondja arról viszont nem derül ki, mert két lábon járó f.szok nem érdekelnek.
2023. febr. 28. 12:15
 17/17 anonim ***** válasza:
100%

Még sosem kérdeztem rá, volt, aki elmondta, hogy szerinte átlagos vagy átlagnál kicsit nagyobb, volt, aki szerénykedett, de kellemes meglepetés volt. Viszont a legutóbbi partnerem (ő nem mondott semmit előtte, én nem kérdeztem) nem kellemesen lepett meg, kicsi volt, pedig akkor már egy éve nem voltam senkivel, szóval nem mondhatnám, hogy nem voltam kiéhezve, vagy éppen frissek lettek volna az előző emlékek.

Nem is tartott sokáig a dolog, de nem emiatt, mert használni végülis tudta (illetve inkább kézzel-szájjal volt ügyes), és bár látványra meg fogásra sem futott össze a számban a nyál, de ezzel tudtam volna együtt élni. Viszont minden más idegesíteni kezdett a hapsiban, és ezzel együtt a mérete is állandóan eszembe jutott, hogy hát ez bizony nem túl kielégítő, szóval véget vetettem a dolognak viszonylag gyorsan.

2023. márc. 1. 23:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!