Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok amikor szüzek voltatok mennyi időt vártatok az első együttlétig?Mármint úgy értem,hogy a megismerkedéstől számított eltelt idő?
Figyelt kérdés
2020. jún. 9. 11:45
1/15 anonim válasza:
Másfél hét (akkor voltam 14 éves) ennek már 4 éve. De megbántam. Nem ajánlom hogy ezt bárki kövesse..:((
2/15 anonim válasza:
3 hónap, de nem az első párom volt, de vele volt meg az a bizalom, érzés ami a szexhez kellett
3/15 anonim válasza:
megismerkedés után 2 évvel, de hivatalosan 3 hónap járás után
4/15 anonim válasza:
Három hónap ismeretség és két hónap járás után. Ekkor 20 éves voltam, a barátom 21.
21/L
5/15 anonim válasza:
#1 14 évesen, szűzen másfél hét után?! És még rám néztek furcsán, hogy 30 évesen mindössze 2 hét ismerettség után ágyba vittem az új páromat, aki mellesleg azóta a feleségem...
6/15 anonim válasza:
3 hónap után, tovább akartunk várni, mert nagyon fiatalok voltunk, ő 15, én 14, de pettingeltünk már előtte, és az egyik alkalommal nem bírtunk magunkkal. Nem bántam meg soha, nagy szerelem volt, utána még egy évig együtt voltunk.
7/15 anonim válasza:
#5 igen. De szerintem ezzel nincsen semmi probléma. Kiváncsi voltam, túl akartam lenni rajta és ennyi🤷🏼♀️
8/15 anonim válasza:
Én 17 évesen egy buliban megismertem egy srácot, akivel aztán egy pár napig beszélgettünk online, majd a bulira következő hétvégén meg is történt, aminek meg kellett történnie. Azóta se beszéltünk. Nem bántam meg, alapvetően jó élmény volt, bár nekem nem is volt olyan nagy truváj a szüzesség-kérdés, nyilván akinek ez fontos dolog, meg romantikus maszlagot gyárt köré, annak ez a megoldás nem a legjobb, az tény.
9/15 anonim válasza:
7 hónapja voltunk együtt első barátommal, 14 voltam akkor(majdnem15) nem bántam meg
10/15 anonim válasza:
Egy év ismeretség után feküdtünk csak le,akkor 22 éves voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!