Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
1/16 anonim válasza:
Nem. Rámenősek, nyomulnak és eléggé önző emberek is. Nekem teljesen offosak. 🤷🏻♀️
3/16 anonim válasza:
Van, aki tetszik, de nem kezdenék velük sosem.
5/16 anonim válasza:
Nem, mert kiskoromban történtek miatt alapból kerülöm őket.
6/16 anonim válasza:
Na pontozzatok le.
30 eve vagyok vele, nem büd{s, nem önző, gyakrabban takarít mint én, főz, mos, elvan a gyerekkel, és ha bulizni akarok vigyáz is a gyerekre.
Ja és nem 20 gyerekünk van csak 3 ebből az utolsó csak is miattam.
Soha nem volt munka nélkülin.
8/16 anonim válasza:
Nem; a többségük viselkedése vállalhatatlan és elég csúnyák is pocsék divatérzékkel. Messziről kerülöm az összeset.
9/16 anonim válasza:
Kinek milyen a marketingje... de magyarból van taplo meg fordítva is...
nem tudom van e köze hozzá de büntetésvégrehajtásban 10ból 8 cigány mindenki azt gondol amit akar.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!