Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megismertem kb fél éve egy lányt. Összejöttünk ,annyira gondoskodó,szexuálisan nagyon nyitott minden vágyam ki tudom élni vele. De van egy nagy baj ami miatt örlödöm. Ez gonoszság?
Nem tetszik a teste (ruhába az elején más volt amire szexeltünk meg nagyon megkedveltem)
Sejti mert rá kérdezett már , neki se tetszik pár dolog magán(felsorolta azt ami nekem se )
De hihetetlen aranyos,minden klapol a lehető megjobb módon. Volt már valaki hasonló helyzetbe?
"De van pár külső jegy amire nekem szükségem van a női testen." Legalábbis ha fétisről van szó. Velem ugyanez a dolog előfordult és lábimádó vagyok. Már online nagyon összemelegedtünk és csak élőben derült ki, hogy milyen férfias és csúf patákkal áldotta meg az ég. Próbáltam szemet hunyni rá és elnyomni az érzést. Már rég véget ért a kapcsolat amikor rádöbbentem, hogy mennyire boldogtalan voltam és próbáltam álcázni azt. Soha nem leszel így boldog. Mindig zavarni fog az a bizonyos testi adottsága az illetőnek.
Engedd el a lányt, hadd találjon valaki olyat, akit lázba tud hozni úgy, ahogy van. Te pedig keress egy olyat, aki megfelel az elvárásodnak. Ne gyötörd se magad, se a lányt.
Az ízléssel nem lehet mit kezdeni, megváltoztatni nem tudod. Max. hadakozni tudsz önmagad ellen és magadra erőltetni egy kompromisszumot. Idővel rájössz nincs értelme a félmegoldásoknak. T'dod ez olyan mint a kajálda, oda mész ahol jó a kaja, sokat adnak és árban is jó. Ha valamelyik hiányzik akkor az nem a tökéletes a számodra.
Engedjétek el egymást.
Fotó alapján könnyebb lenne.
Más akármit odaadna a napi szexért.
Volt csajom.. Imádnivaló, olyan hűséges mint soha senki, mosott, főzött, takarított, kedves volt, más pasikkal távolságtartó, őszinte. De nem tetszett a teste. Szakítottunk. Most összejöttem egy kifejezetten szép csajjal. Megcsalás nem volt, de a hátam mögött megy minden.
Összegzés: inkább becsüld meg, ha minden jó, és együtt próbáljatok változtatni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!