Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mit tegyünk ha szexuálisan...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyünk ha szexuálisan vonzódunk egymáshoz a tesómmal de tudjuk hogy nem szabadna?

Figyelt kérdés
2023. febr. 26. 09:11
1 2 3 4
 31/34 Eric Griffin ***** válasza:
100%
Ebből is látszik hogy sík hülye vagy, nem egy ember találja ki a törvényeket egy demokráciában.
2023. febr. 27. 19:54
 32/34 Eric Griffin ***** válasza:
26%
Másfelől, nem vagyunk idegbetegek csak undorító fergeknek tartjuk az olyanokat mint te. És nem mi írtunk olyat, hogy elföldelnénk hanem te. Konkrétan te már nem először hozod fel a gyilkolást. Beteg vagy és nem viccelek szerintem te rövid időn belül börtönbe fogsz kerulni. A bíróságon majd azzal védekezel: hát nekem aztán senki ne mondja meg hogy mit csinálok, egy hülye kitalálta nekem alkalmazkodnom kell? Egy társadalomban élsz, ahol köteles vagy betartani törvényeket, azért hogy a tarsadalom működjön normálisan. (Persze látom a buta fejed ahogy frocsogsz: mitől lenne normális a társadalom ha még se dughatom a húgom...). Tényleg befejeztem a neked való írkálast. Nem változott a véleményem hányok tőled és a hozzád hasonlóktól.
2023. febr. 27. 20:00
 33/34 anonim ***** válasza:
46%

#30!

Te agyban vagy felfújható. Nem nekünk kell ellenérvet mondanunk a te gondolatokra, te írj egy olyan érvet ami megállja a helyét a társadalom többi résztvevőivel szemben! Te írogatsz hülyeségeket és mi írjunk neked ellenérvet? Normális vagy?

Te egy idegbeteg, szadista nő gyűlölő féreg vagy, az aki a vérszerinti testvérét meg dugja, meg dugná az elmében nem tiszta. Van párod? Feleséged vagy netalán barátnőd? Mond el szavakkal neki ezt amit ide írtál. Támogat mind abban amit írtál? Környezeted hogy néz rád ha mondod nekik ezt a te gondolatodat?

2023. febr. 27. 20:43
 34/34 Felfujhatogyerek ***** válasza:
Miért ti nem takarítanátok el azt a személyt a fold felszínéról aki szánt szándékal ártani akar a másiknak? Amúgy ha olyan demokratikusnak gondoljátok a dolgokat akkor hogy is van az... minek is mondják... ja igen a beleegyezési korhatár? Nem éppen magyarországon van az hogy a 14 éves ha beleegyezik akkor simán sexelhet a 18 éven felulivel is? Nem is tudom de ha ez tényleg így van és nem egy ember szabja a torvényeket akkor ezt "ti" szavaztátok meg nem? Ettol valahogy nem undorodtok? Vagy ez már erkolcsileg helyes? Én nem ítélkezem amíg nem árt egyik ember a másiknak, de valahogy nem bírom a kétszinuséget. Amugy nemértek a politikához mint említettem egy szabályom van ha ártasz szándékosan embertársadnak foldalatt a helyed. De nézzétek el nekem hogy nem hiszek nektek, ellenérvet nem tudtok mondani, csak ocsárolni , személyeskedni. Valahogy azon kívul hogy : ez így van és kész , mást nem tudtatok még mondani. Még kíváncsi vagyok arra a beleegyezési korhatár dologba hogy arrol mi a véleményetek aztán kiderul számomra hogy milyenek vagytok.
2023. febr. 27. 22:41
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!