Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyünk ha szexuálisan vonzódunk egymáshoz a tesómmal de tudjuk hogy nem szabadna?
Figyelt kérdés
2023. febr. 26. 09:11
11/34 anonim válasza:
Lánytesómmal (én fiu vagyok) nekünk is volt intim és szexuális kíváncsiság, de mi nem egymás iránt vonzódtunk, hanem az ellenkező nem iránt. Így éltük ki kíváncsiságunkat. De ez tizen- és huszon éves korunkban volt.
12/34 anonim válasza:
Mit?
Védekezzetek, és éljétek ki a vágyaitokat.
Sokkal jobb lesz, mint el folytani. Pláne úgy, hogy kölcsönös.
Nem kell reklámozni.
Ennyi.
13/34 anonim válasza:
Próbáljátok ki hol a határ mit szeretek és nem reklámozva!
14/34 Eric Griffin válasza:
Amúgy mindenféle trollkodás nélkül mondom: az agyam eldobom hogy mennyi biztatás van arra hogy, szexeljenek csak védekezzenek. HALLO testvérekről van szó!!! Ezért tart itt a világ ahol. Hánynom kell tőletek nem vicc. Sok megkeseredett nyomorék aki még a saját testvérrével is lefeküdne, mert annyira nem kell senkinek. Ne feküdj le a testvéreddel, ha megteszem akkor gumi nélkül csináld, élvezz bele és nézd meg a következményét. Agyhalottak vagytok.
15/34 anonim válasza:
Szerezzetek barátnőt, pasit és hagyjátok egymást békén!
16/34 Kancácska válasza:
14. Már feladtam a reményt, hogy itt semmi normalitás, mikor végre van még egy apró szikrája a reménynek, hogy van aki egészségesen gondolkodik, nem aberrált deviáns módon, mint itt a nagy többség, akik a névtelenség burkában élik ki beteges vágyaikat. Van aki csak az idióta kérdésekkel, kitalációkkal szórakozik, van aki direkt trollkodik, vannak idősebb nyálcsorgató beteg alakok, unatkozó tinik, mindenféle szelete a legalja zaccnak ami leülepedett a net világában. Tényleg agyhalottak. Ráadásul azt hiszik, amennyiben lepontoznak valakit, akkor azzal bármit is elintéztek. Nem. Semmi sem változik. Igazuk akkor sem lesz, mégha bele is őrülnek. A deviancia és az aberrált kreténség akkor is az marad, ha a normalitás mellett szólónak 0%-a van. Az a kevés normális aki még előfordul ezen az oldalon, az pedig szörnyülködik, vagy megvetően kineveti ezt a sok szerencsétlent. Szerencsére a társadalom csendes nagyobbik fele, a döntő többség normalitás párti.
17/34 anonim válasza:
#16 szerintem a kérdező nem trollkodik mert ilyen simán elő fordulhat és hiába rossz ha valaki a testvérével ki kezd de ő nem tehet arról
18/34 Kancácska válasza:
A sok idétlen válasz miatt írtam. Lehet a kérdező ez esetben nem, de a kérdések kb. 70-80%-a kitaláció.
19/34 Felfujhatogyerek válasza:
Basszus , nem gyereket és hosszútávú japcsolatot akarnak. Szimplán élvezni a sexet egymással. Már rég elmúlt az az idő mikor a sexet csak gyereknemzésre csináltak.
20/34 anonim válasza:
#19!
Gondolom te is szexeltêl már a testvéreddel azért írsz fa.szságot. Idióta jelzőt rakom rád, de neked tök mindegy, mindent is dicséretnek veszel. Ennyi söpredéket ami itt van a gyk-n a föld hord csak a hátán.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!