Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az mennyire szégyen,hogy 25 évesen még szűz valaki?
Figyelt kérdés
18 éves koromban elmentem dolgozni egy olajfúró hajóra Alaszkában . 7 évig voltam a hajón és nem volt lehetőségem nővel lenni. Tapasztalatlan vagyok és ezért nem merek nyitni senki felé. Szerintetek lányok lenne olyan aki ezt megértené?2023. febr. 25. 08:54
11/21 anonim válasza:
Ha van pénzed, minden van! Figyu egy találhatsz olyan lányt, akinek ez tényleg nem számít. (Bár nem lesz könnyű) viszont az ilyet nem fogja érdekelni a pénzed és ezért lesz nagy érték.
12/21 anonim válasza:
A szüzességeden tud segíteni egy prosti: nem kérdez, nem érdekli, hogy ügyetlen vagy, csak végzi a dolgát. Valószínűleg jót tenne pár menet egy minőségi prostival: nem görcsölnél azon, hogy még szűz vagy, rájössz, hogy a szex egyszerűbb, mint hinnéd és szerzel némi tapasztalatot, amivel később jobban fogsz teljesíteni az ágyban. Arról meg úgysem kell soha részletesen beszámolnod, hogyan veszítetted el a szüzességedet, ha kitalálsz egy hihető mesét, amit sokszor ugyanúgy adsz elő, egyetlen nő sem fog utánajárni, igaz-e.
13/21 anonim válasza:
29 évesen is az vagyok és nem érdekel ki mit gondol
14/21 anonim válasza:
Kerestél 336 millió forintot? Szerintem van sok ajálkozó.
15/21 anonim válasza:
14-es és pont! A hajón pedig a kollégák ha nem "oktattak", akkor elég gyanús, h kamus a sztorid. 3,5 évig no nő, csak férfiak a hajón...ugyankérlek...🤣
16/21 anonymousreview60 válasza:
1. Pszichoterápia
Ha igaz a sztori, ha nem, akkor is érdemes lenne ezt a helyzetet átbeszélned egy pszichoterapeutával. Messzemenőkig megéri itt (ha már beilleszkedés, akkor nem "magyarban", hanem) Magyarországon is. Segítene oldani a gátlásaidat ez ügyben.
2. A csaj véleménye
Ha normálisan viselkedsz, és amúgy akár a dumád, akár a fellépésed, akár a státuszod miatt ment el veled a csaj, akkor túl fog tudni lendülni azon, hogy 25 évesen még szűz vagy, ami meglehetősen kései (hozzáteszem, én 38 évesen veszítettem el), de nem tragikus.
3. Prostituált
Javaslom, hogy előbb próbálj meg összeszedni valakit, akivel el tudod veszíteni a szüzességedet "ingyen", mert jobb utólag az önbecsülésnek.
42FHET
17/21 anonim válasza:
És mennyivel jobb életed lehetett Alaszkában mint a semmi szexet csinálni itthon
18/21 anonim válasza:
Háááát a hajókon dolgozók nem éppen a szűzi életről híresek 😅 Nem mentél velük a kikötőben kocsmázni, k.rvázni? Itthon még megteheted :) Ha ennyire frusztrál a szűzességed akkor menj el prostizni, utána meg normális módon ismerkedj.
19/21 anonim válasza:
Velem is ez volt, amikor fúrótornyon dolgoztam titkosügynökként és ez idő alatt hobbitengerészgyalogos voltam, meg tartalékos űrhajós...
20/21 anonim válasza:
Ez baromi menőn hangzik egyébként. Biztos találsz makd csajt is ne félj :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!