Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az mennyire szégyen,hogy 25 évesen még szűz valaki?
Ha nem volt lehetőséged rá, akkor nem is ciki. Engem csak az zavarna, hogy a kimaradt 7 év csajozást valószínűleg most akarnád pótolni, nem hiszem, hogy le akarnád kötni most magad egy nő mellett.
Amúgy sok pénzt kerestél ezzel a munkával?
ma 09:15
Persze, és első dolga az volt, miután nethez jutott "Alaszkában" hogy gykre kérdést írt ki arról hogy szűz
ma 09:18
Jó hát nyilván nem kamu és csak én vagyok kötekedő 🤷♂️
A hajósok durvább, maszkulin környezetében rád kellett volna, hogy ragadjon annyi "macsóság", hogy ilyen-olyan helyen, nem feltétlenül felsőbb osztályú csajjal összeszűrted volna a levet, minimum egyéjszakásra. Mondjuk, amikor Las Vegasba vagy Seattlebe mentél "nyaralni". Gyanús a sztori.
De tegyük fel, igaz.
7 év ilyen hajós munka után kell, hogy olyan legyen a fizikumod és a fellépésed, ami igencsak férfias fellépést sugároz. Ha emellett főleg az öltözködéssel, puncimágnes autóval mutatsz egy státuszt, akkor lesznek elegen, akiknek felkelted az érdeklődését. Közben sztorizol a hajós életről stb. Ha ezek után kiderül, de csak az ágyban mondd el és csak akkor, ha kérdezi a csaj, hogy szűz vagy, akkor teljesen hihető indokod van rá, nem a lúzerség.
1. Attól félek,hogy a tapasztalatlanságom miatt beégek a kortársnőknél.
2.Igy van nem akarom lekőtni magam feltétlen . Kicsit élni akarok és ehezz most minden adot . Igen jól kerestem mai árfolyamon havonta 4 millió forintnak megfelelő összeget kerestem 7 éves (maximum) szerződéssel . És ugye ebből semmit nem költöttem a hajón volt minden a kondi termen keresztül az étteremig a kocsmán át, és egy keret amit használhattam díjmentesen.
3.Lassan fél éve vagyok itthon .
4. Most csinálom a jogosítványt ,de ahozz szerencsére ,hogy megfogjak egy lányt nem kell nekem luxusautó . Megdugni rendesen meg amugy se az autó fogja (félek én se )
5. Már magyarba vagyok. És igen Alaszkába is volt internet. A hajóin is volt internet.
7. A valóságban ez egy kicsit más volt. A hajó 3,5 évente kötött ki annyi volt egy ciklus . És akkor is 2 hétre . Nő nem volt a fedélzeten . Ezt a közel fél évet amióta itthon vagyok a családdal töltöttem szinte 0-24 ben. Nyaralni életemben nem voltam még. Elsőre kicsit be illeszkedem a társadalomba. Jogsi ,kocsi,saját ház és csak utána .
Testfelépítésem valóban jó ,de nem csak a munka miatt ami inkább volt veszélyes mint fizikailag nagyon megterhelő. (Jó persze volt olyan része is ) hanem a sok kondi a munkatársaimmal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!