Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Az mennyire szégyen,hogy 25...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az mennyire szégyen,hogy 25 évesen még szűz valaki?

Figyelt kérdés
18 éves koromban elmentem dolgozni egy olajfúró hajóra Alaszkában . 7 évig voltam a hajón és nem volt lehetőségem nővel lenni. Tapasztalatlan vagyok és ezért nem merek nyitni senki felé. Szerintetek lányok lenne olyan aki ezt megértené?
2023. febr. 25. 08:54
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
71%
Annyira, amennyire te annak tartod.
2023. febr. 25. 09:04
 2/21 anonim ***** válasza:
26%

Ha nem volt lehetőséged rá, akkor nem is ciki. Engem csak az zavarna, hogy a kimaradt 7 év csajozást valószínűleg most akarnád pótolni, nem hiszem, hogy le akarnád kötni most magad egy nő mellett.

Amúgy sok pénzt kerestél ezzel a munkával?

2023. febr. 25. 09:15
 3/21 anonim ***** válasza:
29%

ma 09:15

Persze, és első dolga az volt, miután nethez jutott "Alaszkában" hogy gykre kérdést írt ki arról hogy szűz

2023. febr. 25. 09:16
 4/21 anonim ***** válasza:
78%
Ha esetleg frusztracioid lennenek emiatt akkor csak porgesd meg azt a magyarorszagon csak pnc magnesnek hivott kozepkategorias luxusauto kukcsat amit 7ev utan lazan megengedhetsz magadnak, persze ha nincsenek problemaid akkor csak siman add magad es menni fog
2023. febr. 25. 09:17
 5/21 anonim ***** válasza:
73%
#3 te tudod értelmezni azt a mondatot, hogy 7 évig “voltam” a hajón? Nyilván már visszajött. És Alaszkában van internet xD
2023. febr. 25. 09:18
 6/21 anonim ***** válasza:
35%

ma 09:18

Jó hát nyilván nem kamu és csak én vagyok kötekedő 🤷‍♂️

2023. febr. 25. 09:19
 7/21 anonymousreview60 ***** válasza:
65%

A hajósok durvább, maszkulin környezetében rád kellett volna, hogy ragadjon annyi "macsóság", hogy ilyen-olyan helyen, nem feltétlenül felsőbb osztályú csajjal összeszűrted volna a levet, minimum egyéjszakásra. Mondjuk, amikor Las Vegasba vagy Seattlebe mentél "nyaralni". Gyanús a sztori.

De tegyük fel, igaz.

7 év ilyen hajós munka után kell, hogy olyan legyen a fizikumod és a fellépésed, ami igencsak férfias fellépést sugároz. Ha emellett főleg az öltözködéssel, puncimágnes autóval mutatsz egy státuszt, akkor lesznek elegen, akiknek felkelted az érdeklődését. Közben sztorizol a hajós életről stb. Ha ezek után kiderül, de csak az ágyban mondd el és csak akkor, ha kérdezi a csaj, hogy szűz vagy, akkor teljesen hihető indokod van rá, nem a lúzerség.

2023. febr. 25. 09:28
 8/21 A kérdező kommentje:

1. Attól félek,hogy a tapasztalatlanságom miatt beégek a kortársnőknél.

2.Igy van nem akarom lekőtni magam feltétlen . Kicsit élni akarok és ehezz most minden adot . Igen jól kerestem mai árfolyamon havonta 4 millió forintnak megfelelő összeget kerestem 7 éves (maximum) szerződéssel . És ugye ebből semmit nem költöttem a hajón volt minden a kondi termen keresztül az étteremig a kocsmán át, és egy keret amit használhattam díjmentesen.

3.Lassan fél éve vagyok itthon .

4. Most csinálom a jogosítványt ,de ahozz szerencsére ,hogy megfogjak egy lányt nem kell nekem luxusautó . Megdugni rendesen meg amugy se az autó fogja (félek én se )

5. Már magyarba vagyok. És igen Alaszkába is volt internet. A hajóin is volt internet.

2023. febr. 25. 09:30
 9/21 anonim ***** válasza:
90%
Bocsi, nem sajnállak, te döntöttél, a pénzt választottad a csajozás helyett. Szerintem ha amúgy megismerkedsz egy normális csajjal és ezt így elmondod neki, megérti, ha viszont nem, akkor nem is illik hozzád. ÉN egy fogyatékossággal élek, és a középiskolában esélytelen volt hogy lesz valakim, és én is 22 voltam amikor elveszítettem. Én szorítok neked, csak lazán intézd a dolgokat, és ne görcsölj rá, ne akarj minden csajt megdugni, és én a helyedben párkapcsolatra és nem dugópartnerre törekednék.
2023. febr. 25. 09:37
 10/21 A kérdező kommentje:

7. A valóságban ez egy kicsit más volt. A hajó 3,5 évente kötött ki annyi volt egy ciklus . És akkor is 2 hétre . Nő nem volt a fedélzeten . Ezt a közel fél évet amióta itthon vagyok a családdal töltöttem szinte 0-24 ben. Nyaralni életemben nem voltam még. Elsőre kicsit be illeszkedem a társadalomba. Jogsi ,kocsi,saját ház és csak utána .

Testfelépítésem valóban jó ,de nem csak a munka miatt ami inkább volt veszélyes mint fizikailag nagyon megterhelő. (Jó persze volt olyan része is ) hanem a sok kondi a munkatársaimmal.

2023. febr. 25. 09:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!