Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért furcsa , hogy szűz vagyok?
Figyelt kérdés
Pár barátnőm szerint furcsa, hogy még mindig szűz vagyok és folyamatosan idegesítenek azzal, hogy mikor fogom elveszíteni. De én igazából nem tervezem. Jól elvagyok így is. Nem érzek vágyat arra, hogy elveszítsem. Miért olyan furcsa manapság, hogy egy alig 18 éves lány még szűz?2023. febr. 22. 19:50
1/10 anonim válasza:
mert a mai világban már lejjebb ment sokkal a koratár,mikor emberek elveszítik a szüzességüket.nem azt írom ezzel,hogy ez helyes,csak a kérdésedre válaszotam ezzel ;)
2/10 anonim válasza:
Miért zavar ez bárkit is? Te tested te döntésed
3/10 anonim válasza:
Ha nem érzed a vágyat, a késztetést, akkor ne tedd! Ne másoknak akarj megfelelni!
4/10 anonim válasza:
Egyáltalán nem furcsa, és semmivel nem furcsább, mint 20 v. 40 évvel ezelőtt.
Nem lehetnek túl okos barátnőid, ha a te nemi életeddel (vagy annak hiányával) vannak elfoglalva.
5/10 anonim válasza:
Az életedről te döntesz.
És a barátaidról is.
6/10 anonim válasza:
Foglalkozzanak a sajàt dolgukkal
7/10 anonim válasza:
Szerintem nincs ebben semmi frucsa. Én 21, egyik barátnőm is 21 volt amikor elvesztette. A többi barátnőnk huszas éveink elején, még mindig nem vesztette el. Nincs ebben semmi. Mindenki a maga értékrendje szerint él.
8/10 anonim válasza:
Volt két párom is aki 25+ vesztette el velem. Nem hiszem, hogy ez olyan kirívó lenne.
9/10 anonim válasza:
Ez mind igaz!Ma már 14,15 éves szűz lányt is alig találni!
10/10 anonim válasza:
Új baránők kellenének akik tiszteletben tartanak
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!