Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Parom megsértette az érzéseim...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Parom megsértette az érzéseim és még csak nem is hajlandó belegondolni amibe mondott?

Figyelt kérdés

Valahogy szoba kerültek a farok meretek egy beszélgetés során,és viccesen megjegyezte hogy ő azért szűk mert nem volt sokkal. Mire kijavítottam hogy ez függ attól is hogy mekkora volt annak a kevésnek. Mire annyit mondott,hogy "hát,amíg le nem feküdtem veled,kettő naggyal voltam"

Kb rögtön kapcsolt hogy mi van,és rájött hogy eléggé szarul esett főleg hogy tudja hogy én nem vagyok megelégedve a meretemmel,de azóta kb semmi,0 szexuális vágyam van iránta és ennek már 2 napja.

2023. febr. 24. 16:04
1 2 3 4
 31/33 anonim ***** válasza:
Ha ez vigasztal, ez tipikusan az a fajta, aki majd csalja a férjét, minden szar-szemétnek, lúzernek elhordja a bikáknak, elválni bezzeg nem akar. Persze, több palija is lesz párhuzamosan, abból az érzelmesebb, na jó, hülyébb még reménykedni is fog, hogy majd MIATTA válni fog. Felejtsd el, ez boszorkány.
2023. febr. 24. 19:25
 32/33 anonim ***** válasza:
A #31 vagyok: amiket írsz, az alapján enyhén nárcisztikusnak is tűnik, az ilyeneket meg azonnal dobni kell, mert kicsinálnak.
2023. febr. 24. 19:30
 33/33 anonim ***** válasza:
100%

Mond neki, hogy tul kicsi a puncija, vagy hogy túl nagy. Vagy hogy kicsi melle, és túl nagy a feneke. Mesélj neki, hogy milyen brutál csőcsű barátnőid voltak eddig.

:))

2023. febr. 25. 08:48
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!