Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Parom megsértette az érzéseim...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Parom megsértette az érzéseim és még csak nem is hajlandó belegondolni amibe mondott?

Figyelt kérdés

Valahogy szoba kerültek a farok meretek egy beszélgetés során,és viccesen megjegyezte hogy ő azért szűk mert nem volt sokkal. Mire kijavítottam hogy ez függ attól is hogy mekkora volt annak a kevésnek. Mire annyit mondott,hogy "hát,amíg le nem feküdtem veled,kettő naggyal voltam"

Kb rögtön kapcsolt hogy mi van,és rájött hogy eléggé szarul esett főleg hogy tudja hogy én nem vagyok megelégedve a meretemmel,de azóta kb semmi,0 szexuális vágyam van iránta és ennek már 2 napja.

2023. febr. 24. 16:04
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:
100%
Papucs vagy! gyenge férfi!
2023. febr. 24. 16:25
 12/33 anonim ***** válasza:
93%
Amúgy tűnhetne hisztinek a részedről, de az, hogy exével beszél szexuális dolgokról, és az hogy mondja, milyen jó nagyobb farokkal, viszont jogossá teszi a kiakadásod. Szerintem dobd a csajt
2023. febr. 24. 16:26
 13/33 anonim ***** válasza:
100%
Hát haver, átgondolnám ezt a kapcsolatot de igen alaposan... s nem a méret megjegyzés miatt (azt csak te regálod túl). Hanem az exével való állandó kapcsolattartás miatt. Az okés, hogy normális ember szóba áll az exével, de hogy minden nap órákig cseverésszenek??? El kellene döntenie hogy most akkor kihez is vonzódik, kitől mit akar.
2023. febr. 24. 16:30
 14/33 A kérdező kommentje:

Igazából pl képeket néz az exevel,meg ahányszor mellettem van elrejti mit beszélnek mert az exe ,"hülyeségeket ír",törli az üzeneteket vele mielőtt átmegyek,stb. Mellé még ilyeneet is mondd.

5 hete vagyunk együtt

Dobjam?

2023. febr. 24. 16:31
 15/33 A kérdező kommentje:
Ja hát igen,éjszaka 340kor valamelyik nap mikor felkeltem mellette,akkor is vele irkalt. Majd gyorsan törölte és elment aludni.
2023. febr. 24. 16:32
 16/33 anonim ***** válasza:
100%
Rejtegeti meg törli az üzeneteket. Igen, dobd
2023. febr. 24. 16:33
 17/33 anonim ***** válasza:
100%
#14 egyértelmű hogy dobnod kellene!!! Nem véletlenül nem mutatja meg mit írogat az exével, érzelmileg még hozzá kötődik. Tökmindegy hogy az exével, vagy mással jár félre, elég egyértelmű szerintem a szitu. Ne alázd már meg saját magad hogy ezt benyeled!
2023. febr. 24. 16:42
 18/33 anonim ***** válasza:
100%

Hát ezen nincs mit menteni. Dugogat az exével , melletted játsszák a nagy szívek harcát, hogy miattad bújkálniuk kell, nagyon romantikus.

Így csak izgalmasabb nekik az egész.

Plusz hogy az izgalom miatt feledésbe is merül a szakítás oka köztük

Hogy ilyen megjegyzést tett a farkadra azt mutatja, hogy nem erdekli mit gondolsz. Nem fél hogy elveszít. Maskepp egy normalis nő ilyet sose mondana, ha ragaszkodik a pasihoz.

Szerintem te szállj ki ebből a hármas játékból, ahol téged röhögnek

Ha elhagyod, újból rájönnek, hogy okkal szakítottak

Te tartod össze őket

2023. febr. 24. 16:45
 19/33 anonim ***** válasza:
100%

Ez a csaj lapát.... mármint nem pofán vágni... de menekülj... exel beszél.. minősítget, nagy farok kell neki...

Szopjon le egy vagon kecskét és pá... sorry őszinte voltam...

2023. febr. 24. 17:04
 20/33 anonim ***** válasza:
100%

🤦‍♂️🤦‍♂️ mester nálad vannak bajok a fejben... 🤣🤣

Dugogat.. jáj

2023. febr. 24. 17:05
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!