Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Parom megsértette az érzéseim...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Parom megsértette az érzéseim és még csak nem is hajlandó belegondolni amibe mondott?

Figyelt kérdés

Valahogy szoba kerültek a farok meretek egy beszélgetés során,és viccesen megjegyezte hogy ő azért szűk mert nem volt sokkal. Mire kijavítottam hogy ez függ attól is hogy mekkora volt annak a kevésnek. Mire annyit mondott,hogy "hát,amíg le nem feküdtem veled,kettő naggyal voltam"

Kb rögtön kapcsolt hogy mi van,és rájött hogy eléggé szarul esett főleg hogy tudja hogy én nem vagyok megelégedve a meretemmel,de azóta kb semmi,0 szexuális vágyam van iránta és ennek már 2 napja.

2023. febr. 24. 16:04
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
100%
Hogy nem szerelmes beléd , az biztos, azert nez olyan kritikus szemmel
2023. febr. 24. 17:20
 22/33 anonim ***** válasza:
80%
Komám, kicsi a pöcsöd. Ez van.
2023. febr. 24. 17:21
 23/33 anonim ***** válasza:
100%
Haha, ostoba lotyó. Ez lapát bro, ne legyél papucs, tuti dugnak még.
2023. febr. 24. 17:24
 24/33 anonim ***** válasza:
81%

Azt mondta: "hát, amíg le nem feküdtem veled, kettő naggyal voltam". Ezt én úgy értelmezném, hogy a 2 db nagyfarokszám addig volt érvényes, amíg veled le nem feküdt. Aztán ez a szám megváltozott, mert neked is nagy farkad van.

Ettől függetlenül szerintem kefél az exével.

2023. febr. 24. 17:54
 25/33 A kérdező kommentje:
Yep, valószínűleg. Kiadom az útját. Most próbált szexelni megmondtam neki ne,minek,úgyse nagy. Erre besertodott,meg hogy "ok akkor keresek mást" igym
2023. febr. 24. 18:27
 26/33 anonim ***** válasza:
100%
Sok az empátia benne. Még ő van megsértődve
2023. febr. 24. 18:29
 27/33 anonim ***** válasza:
100%
"ok akkor keresek mást" - Ez a duma már önmagában szakító ok
2023. febr. 24. 18:36
 28/33 A kérdező kommentje:

Azt mondta "viccel". Persze :D

Empátia nincs benne,meg mindig engem hibáztat ha van valami bajom hogy "akkor az én bajaimrol miért nem beszélünk semmikor"?

Meg ilyenek

De máskor meg tök cuki

Viszont most egyáltalán nem kívánom szexuálisan,és ezt nem tudom hogy változni fog e. Szó szerint nem áll fel rá

2023. febr. 24. 18:47
 29/33 anonim ***** válasza:

Tipik szűz.

Egy punci sincs amelyik attól tágul ha sokan, vagy sokat dugják akár naggyal akár kicsivel.

2023. febr. 24. 19:04
 30/33 anonim ***** válasza:
Egy ribi nagyon cuki lehet. Ezt majd 50 evesen is így fogja csinalni, hogy a fejed mellől chattelget majd, az ilyen sose változik . Majd ha elmész otthonról mas fogja boldogítani, mert joga van élni ugye, es mellőled szenvedni. Majd fog mocskolni a latrainak, hogy nem vagy jó az ágyban
2023. febr. 24. 19:08
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!