Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ha egy pasi mindig veri a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy pasi mindig veri a brét de van felesége és azt mondja bármikor rendelkezésre áll a nő akkor miért kell még napközben is kivernie ?

Figyelt kérdés
(Nem tudom mennyire játszik szerepet de a nő nagyon elhagyta mást plusz 30kg igénytelen külső.)

2023. febr. 23. 15:19
1 2
 1/12 A kérdező kommentje:
Elhagyta magát*
2023. febr. 23. 15:20
 2/12 anonim ***** válasza:
87%
Valoszinűleg nem kivanja a +30kg és igenytelen kulsot
2023. febr. 23. 15:21
 3/12 anonim ***** válasza:
33%
Mindig ugyanazt dugni nagyon uncsi.
2023. febr. 23. 15:22
 4/12 anonim ***** válasza:
39%

Ha szeretek valakit szeretem +100kilosan, 50kilósan, szőrösen, simán, betegen és egészségesen.

Nem azt mondom, hogy igénytelen legyen, de őt választotta. Őt szereti. Akkor szeresse. Gondolom a másik fél is változott az idő folyamán.

2023. febr. 23. 15:36
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
Mert nincs szex otthon.
2023. febr. 23. 15:45
 6/12 anonim ***** válasza:
100%
4-es szerintem ez nem igaz így. Ő akkor egy 50kilós igényes csajt szeretett meg, nem egy 80-as igénytelent. Brutális ránézni sok 40-es párra ahol a férfi kisportolt igényes, a párja meg 100 kilo es semmit nem ad magára
2023. febr. 23. 15:46
 7/12 anonim ***** válasza:
71%
6-os, ez fordítva is brutális...
2023. febr. 23. 15:49
 8/12 anonim ***** válasza:
60%

A női test változik a terhesség alatt. A kor előrehaladtával. Nem várhat egy pasi sem 20 éves testet pl. egy szülés után.

Utána nézzük anyukát. Van neki 1-2 gyerek. Bölcsi, ovi, suli, munka. 8 óra múlva ismét összeszedi a gyerekeket. Hazamegy, ellátja a gyerekeket, mos főz takarít. Várja haza a férjét.

Addig a férfinak megmaradt szinte ugyanaz a rutin mint addig volt. Nem adta fel a testét, az életét. Vannak olyan férfiak, akik semmit nem foglalkoznak a gyerekkel. (tisztelet a kivételnek).

Szóval igen. lehet már nem kívánod azt a nőt, aki gyerekkel ajándékozott meg, aki feláldozta a testét és az életét azért, hogy a te génjeidet is tovább vigye.

Meg igen nagyon szépek a kisportolt nők. Meg akik a magazin lapjain vannak. De őnekik ott a baby szitter, a takarítónő, aki segít addig még a nő elmegy a fitnessbe, hogy kiedze magát.

2023. febr. 23. 16:03
 9/12 StevenUp ***** válasza:
100%

ma 16:03

Ez nem igaz mindenkire. Ismerek olyan nőt aki szülés után össze tudta kapni magát és jobban néz ki 30+osan mint egy két löttyedt 20+ éves nő...

Igenis egy nő adjon magára szülés után is. Az, hogy gyereket szült, szép, sőt csodás dolog, de ez nem jogosítja fel arra hogy onnantól úgy nézzen ki mint egy sarokba hajított virágföldes zsák.

Mert ez a pasi ingerküszöbének a szándékos feszegetése. Ha én egy 50 kilós nőt veszek feleségül akkor el tudom viselni ha szülés után odafigyel magára, de így is felszalad valamennyi aztán lesz 60 kiló.

De amikor megduplázza a lz eredeti súlyát az már igenis taszító tud lenni.

2023. febr. 23. 16:12
 10/12 anonim ***** válasza:
47%

16.12es. És ha a pasi változik meg?

Megszeretek egy izmos, magas, dús barna hajú embert, akkor 10-15év múlva elhagyjam, mert pocakot eresztett, vagy kopaszodik? Mert az én ingerküszöbömnek is a szándékos feszegetése. Mi az, hogy idővel nem úgy néz ki, mint mikor én megismertem? Miért nem csinál hajbeültetést? Miért nem festeti a haját, hogy jól nézzen ki?

Ez két oldalú fegyver. Bár én nem panaszkodom, mert szülés után is megmaradt a súlyom. Festetem a hajam a körmöm, mert a munkám megköveteli. De akinek nem? Azt már nem kell szeretni?

vagy a testet szeretem nem a személyt?

2023. febr. 23. 16:17
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!