Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért kell szinte szégyenkeznem amiatt, hogy én nem az a fajta lány vagyok, aki megelégszik az átlagos intim mérettel?
Sosem értettem hogy az ilyen nőknek hogy fér be..?
Nekem a páromnak átlag feletti, de sosem kérkedtem azzal hogy ez az ideálom vagy ilyesmi. Nálunk azért volt idő míg megszoktam és ha nem vagyunk hosszabb ideig együtt, sajnos felsért engem mivel szűkebb vagyok mint más.. :/
Én már gondolkodtam a tornán és a gésa golyón is.
Neked egyéni döntésed mit akarsz, örülj neki hogy nem kell hosszú előjáték és előkészítés, egy csomó nyálazás..
Egyáltalán nem kell emiatt szégyenkezni.
Én is a nagy méretet szeretem és nem kimondottan de ez alapján is választok párt.
N
Nem kell szégyenkezned.
A tág hüvelyű nőknek is joguk van megtalálni a megfelelőt.
Egy apró farkú pasinak sem kell szégyenkeznie, hogy extra szűk nőt keres magának. Ti, a kisfarkú pasik, és a tág csajok a paletta szélén vagytok, ez nektek okoz legtöbb gondot, nehéz megtalálnotok a megfelelő partnert. Én, mint átlagos méretű pasi, örülök neki, hogy passzolok méretben a nők 90%-ához, és együttérzek veletek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!