Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért kell szinte szégyenkezne...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért kell szinte szégyenkeznem amiatt, hogy én nem az a fajta lány vagyok, aki megelégszik az átlagos intim mérettel?

Figyelt kérdés

2023. febr. 21. 22:50
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
86%
Kell nemkell akkorát kapsz amekkora van🤷‍♂️
2023. febr. 22. 05:57
 12/25 anonim ***** válasza:
96%
És ki előtt kell szégyenkezned? Vagy rá van írva a homlokodra hogy te csak a nagy cerkát szereted? De lehet ha oda kerülsz akkor meg menekülsz a nagy méret elől... Vagy olyan sok méretes volt már benned??
2023. febr. 22. 07:30
 13/25 anonim ***** válasza:
95%
Felajánlanék egy 40 tonnás nyergesvontatót feldugásra,az talán már elég lehet a puncikádba.
2023. febr. 22. 07:57
 14/25 anonim ***** válasza:
96%

Sosem értettem hogy az ilyen nőknek hogy fér be..?

Nekem a páromnak átlag feletti, de sosem kérkedtem azzal hogy ez az ideálom vagy ilyesmi. Nálunk azért volt idő míg megszoktam és ha nem vagyunk hosszabb ideig együtt, sajnos felsért engem mivel szűkebb vagyok mint más.. :/

Én már gondolkodtam a tornán és a gésa golyón is.

Neked egyéni döntésed mit akarsz, örülj neki hogy nem kell hosszú előjáték és előkészítés, egy csomó nyálazás..

2023. febr. 22. 08:48
 15/25 anonim ***** válasza:
55%
Miért kéne szégyenkezned? Én is imádom az irreálisan nagyokat. De én élvezem is hogy ekkorát szeretek. 25L
2023. febr. 22. 08:52
 16/25 anonim ***** válasza:
63%

Egyáltalán nem kell emiatt szégyenkezni.

Én is a nagy méretet szeretem és nem kimondottan de ez alapján is választok párt.

N

2023. febr. 22. 08:57
 17/25 anonim ***** válasza:
52%
#15 😁😁
2023. febr. 22. 08:58
 18/25 anonim ***** válasza:
32%
15# vagyok. 17# mi a vicces ebben?
2023. febr. 22. 09:30
 19/25 anonim ***** válasza:
95%
Mert ezt te se hiszed el
2023. febr. 22. 09:36
 20/25 anonim ***** válasza:
94%

Nem kell szégyenkezned.

A tág hüvelyű nőknek is joguk van megtalálni a megfelelőt.

Egy apró farkú pasinak sem kell szégyenkeznie, hogy extra szűk nőt keres magának. Ti, a kisfarkú pasik, és a tág csajok a paletta szélén vagytok, ez nektek okoz legtöbb gondot, nehéz megtalálnotok a megfelelő partnert. Én, mint átlagos méretű pasi, örülök neki, hogy passzolok méretben a nők 90%-ához, és együttérzek veletek.

2023. febr. 22. 09:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!