Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért kell szinte szégyenkeznem amiatt, hogy én nem az a fajta lány vagyok, aki megelégszik az átlagos intim mérettel?
A frusztráltabb emberek tudnak erre nagyon besértődni.
Nekem valahol az átlag teteje lehet a 16 centivel, nem volt gond ismerkednem, és az esetek 99%-ban semmi baj nincs a méretemmel. Tehát azt az egy lekoptatást elviselném adott esetben.
De nyilván normálisan megfogalmazva felém a prolémát.
Cicamica, ha valakinek kicsi, akkor a férfival nem stimmel valami, ugye? :D
Szó nem lehet arról, hogy neked túl tág a lyukad, ugye?
Nekem átlagos farkam van, talán alatti is, és dugtam már úgy, hogy fájt az egyik nőnek, alig ment be a másiknak, meg volt egy, akinek bedugtam, de mintha egy krinolint dobtam volna be egy folyosóra.
Ha neked nem elég az átlag, akkor veled van a baj, te gyökér leány...
8: miért lenne vele baj, és miért lenne emiatt gyökér?! Mások a méretei. Miért van baj azzal, aki 195 magas, vagy a szomszédjával, aki 174? Tehetnek róla? Vagy direkt ekkorák? És a vörös hajúak vagy a gesztenye barnák szintén gyökerek, szemben a szőkékkel?
A lány nem mondta, hogy lenézi a kisebbet, de hadd döntse már el, mi tetszik neki odalent!
Ha nem szereted a citrom fagyit, csokit vagy vaníliát választasz, mert az jön be neked, de ezért épeszű ember nem fog gyökérnek hívni, csak az legfeljebb, aki maga a gyökér.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!