Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért kell szinte szégyenkezne...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért kell szinte szégyenkeznem amiatt, hogy én nem az a fajta lány vagyok, aki megelégszik az átlagos intim mérettel?

Figyelt kérdés

2023. febr. 21. 22:50
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
38%
Nem te írtad ki pár napja, hogy csak a vonórúd méretű srácok kellenek neked?
2023. febr. 21. 22:50
 2/25 anonim ***** válasza:
49%
Nem kell, senkit nem érdekelsz.
2023. febr. 21. 22:51
 3/25 anonim ***** válasza:
86%
Nem kell szégyenkezned miatta.
2023. febr. 21. 22:55
 4/25 anonim ***** válasza:
97%
Miért is kellene bárkinek magyarázkodnod??? Tartozik bárkire is hogy te mit szeretsz a szexben, vagy mit nem? Majd a partnereiddel közlöd és pont, másnak meg semmi köze hozzá.
2023. febr. 21. 22:59
 5/25 anonim ***** válasza:
96%
Miért, te ezt hirdeted hogy szégyenkezned kelljen? Rád tartozik, meg arra akivel dugni akarsz. Nem is értem ezt.
2023. febr. 21. 23:11
 6/25 anonim ***** válasza:
92%
Dehogy kell. Egyáltalán nem ciki, hogy barlang méretű nunid van.
2023. febr. 21. 23:13
 7/25 anonim ***** válasza:
97%

A frusztráltabb emberek tudnak erre nagyon besértődni.

Nekem valahol az átlag teteje lehet a 16 centivel, nem volt gond ismerkednem, és az esetek 99%-ban semmi baj nincs a méretemmel. Tehát azt az egy lekoptatást elviselném adott esetben.

De nyilván normálisan megfogalmazva felém a prolémát.

2023. febr. 21. 23:18
 8/25 anonim ***** válasza:
84%

Cicamica, ha valakinek kicsi, akkor a férfival nem stimmel valami, ugye? :D

Szó nem lehet arról, hogy neked túl tág a lyukad, ugye?

Nekem átlagos farkam van, talán alatti is, és dugtam már úgy, hogy fájt az egyik nőnek, alig ment be a másiknak, meg volt egy, akinek bedugtam, de mintha egy krinolint dobtam volna be egy folyosóra.

Ha neked nem elég az átlag, akkor veled van a baj, te gyökér leány...

2023. febr. 22. 00:04
 9/25 anonim ***** válasza:
73%

8: miért lenne vele baj, és miért lenne emiatt gyökér?! Mások a méretei. Miért van baj azzal, aki 195 magas, vagy a szomszédjával, aki 174? Tehetnek róla? Vagy direkt ekkorák? És a vörös hajúak vagy a gesztenye barnák szintén gyökerek, szemben a szőkékkel?

A lány nem mondta, hogy lenézi a kisebbet, de hadd döntse már el, mi tetszik neki odalent!

Ha nem szereted a citrom fagyit, csokit vagy vaníliát választasz, mert az jön be neked, de ezért épeszű ember nem fog gyökérnek hívni, csak az legfeljebb, aki maga a gyökér.

2023. febr. 22. 01:02
 10/25 anonim ***** válasza:
97%
Minden nő nagyra vágyik, csak nem biztos hogy élvezi is.
2023. febr. 22. 01:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!