Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, hány csajszit varrtatok le ebben a hónapban?
29. Mert rossz helyen keresgéltél, az nem a normálisak hibája. :)
30. Azért azt tegyük hozzá, hogy én 2 kapcsolatban majdnem 4 és fél év alatt egyszer sem kaptam orált, mégsem sírtam. De azért nekem kellett adni, kb majdnem mindennap.. :D szóval.. :D
Én nem vártam el eddig sem, de szarul esett hogy tárgyként vagyok kezelve. Az utolsó kapcsolatokban én fizettem a mobil számlát, az albérletet és kb mindent. Majd rájöttem hogy ez krvara nem jó, ahogy van. Végül kidobtam a gyereket. Dolgozni sem akart. Szóval én a saját példámon élek.
Nem várok el a másiktól semmit, nem tartatom el magam, de igenis szeretném ha orálisan én is legalább kicsit ki lennék elégítve, legalább mint előjáték hogy könnyebben mennyien az aktus. Nem kell órákig nyalni, de legyen odafigyelve. Pont.
32. Akkor írjam úgy, elvárás volt, na?:D
Ja, na és pont én koppantam az ilyen pancserekkel. Ha nem lenne párom, nem is kellene senki.. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!