Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, hány csajszit varrtatok le ebben a hónapban?
Figyelt kérdés
én sajna csak kettőt, de ugye tél van szal sztm így annyira azért ez nem rossz2023. febr. 21. 18:15
11/33 anonim válasza:
Ha a macskát is beleszámolom, akkor 0
12/33 anonim válasza:
Kedves kilences, gondolj már bele egy kicsit abba, hogy mi lenne fordított felállásban! Mindenki lek*rvázná azt a nőt, aki ilyet kiír. Kapna eleget, nem lenne szükség arra, hogy még én is belerúgjak. De tudod, hogy én mit gondolok? Azt gondolom, hogy senkinek se kellene azzal dicsekednie, hogy hány szexpartnere volt, mert ez nem dicsőség.
13/33 anonim válasza:
Miért kurvázná le bárki? Ébresztő, üdv a 21.században!
14/33 anonim válasza:
Tudjátok gyerekek aki valóban csinálja az nem henceg vele. S akinek sok partnere van az meg nem számolja - mert minek? Nem osztanak érte érmet, s az adód sem lesz kevesebb.
15/33 anonim válasza:
A magas páratartalom miatt napi egyet csak.
16/33 anonim válasza:
Kérdező a jobb és a balkezedre gondolsz mit kettő? 😂
17/33 Eric Griffin válasza:
Miben befolyásolja az évszak a dugások számát? Nem tudtam hogy télen befagy a pina.
18/33 Eric Griffin válasza:
#7 3 alkalommal együtt, 17 alkalommal ő mással? Fasza arany tesó
20/33 anonim válasza:
#8 az nem te voltál hanem Chuck Norris 😂
#19 ez van ha valaki beragad egy rossz, kihűlt házasságba? S jó így neked, így akarod leélni a hátralévő életed, elfogadod hogy neked csak ennyi járt az élettől?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!