Az ovis jeleket varrtátok vagy rendeletek rávasalhatót?
Figyelt kérdés
Minden ruhájára rávarrtátok a jelét és a nevét, mert nálunk ezt kérték, gondolom a keveredés megelőzésére!2012. dec. 21. 14:54
1/6 anonim válasza:
Én vettem rávasalhatót, de mindegyik lejött a mosásban (lehet hogy rossz minőségű volt?). Hímezni nem tudok és nem is akarok, így csak alkoholos filccel belerajzoltam a jelet a ruhák cimkéjébe. Tökéletes.
3/6 anonim válasza:
Vettem, de csak a törölközőre, pizsamába kellett, mindenkinek egyforma ugyanis.A ruhákba nem,nem is keverték még össze, mert csak 15-en vannak a csoportban.
Itt rendeltem, abszolút elégedett vagyok, nagyon szép jeleket küldtek:
4/6 anonim válasza:
Alkoholos filc vagy akár sima toll a cimkébe tökéletes.
5/6 anonim válasza:
Én is vettem vasalhatót, de meguntam, mert vagy kiesett mosás közben, vagy elkopott. Azóta beleírom a nevét, meg ha van hely, bele is rajzolom a jelet. De sokszor azt sem, nem keveredik el a ruha.
6/6 anonim válasza:
Vasalhatót is és varrhatót is vettem.
Varrhatót raktam az ágyneműre, overálokra, sapkákba, törcsikbe. A ruhákba vasalhatót, cipőkbe fogkefére, pohárra öntapadóst. Nagyon jó minőségűek, nekem van ami már nagyon nagyon régóta bírja a nyúzást :) Nem fakul, nem kopik, nem törik, nem szakad.
www.ovisjel.hu ha minden igaz. Nagyon szép és jó minőségű címkéket kaptam. Bölcsibe is tőlük rendeltem már tavaly, és most oviba szintén.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!